Sebestyén Balázs iszonyatosan kiakadt!

Óriási kamu a balesete

2015/05/29

Megdöbbentő dologra ébredt ma reggel Sebestyén Balázs, akit az egyik napilap címlapon hozott azzal, hogy össze kellett csavarozni a kezét egy otthoni balesetet követően. Ehhez képest szó sincs csuklótörésről és csavarokról, a Morning Show műsorvezetője totálisan kiakadt!

Hangot adott döbbenetének Sebestyén Balázs a kora reggeli rádiós műsorban. A műsorvezetőt magát is meglepte hajnalban, amikor munkahelyére igyekezve azzal szembesült a Blikk címlapján, hogy állítólag még az éjjel kórházba került és műteni kellett. “Össze kellett csavarozni Balázs kezét”, áll a napilap hasábjain. A történetben nem ez az egyetlen furcsaság, hanem maga a tény, hogy megszól benne a Fájdalom Ambulancia egyik orvosa, aki állítása szerint maga kezelte Balázst.

Az interjúrészlet teljes valójában így jelent meg a napilapban:

“A jövő héten sportversenyen szeretne részt venni, ami még nem biztos, hogy összejön, mert egy hét elteltével a csavaros rögzítést csak finoman lehet terhelni, de a következőn már biztosan indulhat. Ezért is választotta a titáncsavart, és nem a háromhetes gipszet – válaszolta megkeresésünkre dr. Magyar Mátyás ortopéd traumatológus, a Fájdalom Ambulancia szakmai vezetője, aki személyesen kezelte Sebestyén Balázst.”

sebestyen

Érthető módon a műsorvezető teljesen kiakadt, ennek hangot is adott a reggeli adásban. Számára hihetetlen, hogy milyen eszközökhöz nyúl az újság annak érdekében, hogy még több olvasót vonzzon be. De annak a lehetőségét is kilátásba helyezte, hogy így akartak hirdetőhöz jutni az újság munkatársai, akik egy óriási hazugságot közöltek ma reggel.

“Szó nem volt ilyenről, hogy a csuklómra estem! Már így keres pénzt a Blikk? Ez egy Fájdalom Ambulancia hirdetés? Ezen betojok! Ilyen büdös nagy kamut, ez most nagyon pofátlan!” – fakadt ki élő adásban Sebestyén Balázs.

Addig semmi problémája nem volt a cikkel, amíg az valódi tényekről szólt, hiszen tegnap reggel ő maga osztotta meg vicces otthoni balesetét a hallgatókkal. Egy húzódzkodó rudat szerelt fel lakása egyik ajtajában, amin tegnap elkezdett edzeni. Az egyik pillanatban a tartócsavar kilazul, Balázs pedig hatalmasat esett: a fenekére. Szó sincs titáncsavarról, meg orvosi kezelésről, egyszerűen azért aggódott, mert jövő héten fontos teniszmeccse lesz, de az esést követően megütötte a derekát, ami kisebb fájdalommal jár.

Sebestyén Balázs úgy tervezi, hogy személyesen kéri számon az állítólag őt megműtő orvost, de cikkünk megjelenéség erre a telefonos beszélgetésre nem került sor az adásban. Amint újabb információkkal szolgálhatunk, igyekszünk időben beszámolni róla!

Hozzászólások