Sebestyén Balázs kétgyermekes apuka lett

Megszületett a műsorvezető második kisfia

2014/12/18

Újabb sztárbaba látta meg a napvilágot 2014-ben. Sebestyén Balázs és párja Viki éjszaka sietett a kórházba, így karácsonyra már az egész család együtt lesz otthon.

Öt évvel ezelőtt, első gyermekük érkezésekor sokkal jobban izgultak, mint tegnap éjszaka és ma hajnalban. Akkor Sebestyén Balázs az újszülött osztályra érkezett meg vajúdó párjával, ahol a lábával rugdosta az ajtót, mert azt hitte, jó helyen járnak.

Sebestyén Balázs és Viki

Most viszont már rutinosan vették az akadályokat: „Teljesen más volt, mint Beni születésénél. Éjszaka folyt el a magzatvíz, lezuhanyoztam, kocsival bementünk a kórházba. Nem volt forgalom, nyugodt volt minden, nem pánikoltunk” – olvashatjuk a Bors oldalán Balázs élménybeszámolóját.

A pici ma reggel fél hétkor, 2 kiló 80 dekával és 52 centivel érkezett meg szüleihez, és szerencsére a baba és a mama is jól vannak. Balázs bejelentkezett a Morning Show mai adásába, hogy hallgatóikkal is tudassa az örömhírt.

„A kis Gültem Mágua zabálnivaló, már mondja, hogy Nézd apa! Postaláda!” – a baba nevét egyelőre még nem árulta el, de azt igen, hogy végig Viki mellett volt a legfontosabb percekben is.

Hozzászólások