Sebestyén Balázs kiakadt

Lopják a Morning Show-t?

2015/07/06

Élő műsorban borult ki Sebestyén Balázs, amikor kiderült, hogy egy közép-amerikai műsor egy az egyben lenyúlta a Moring Show nevét és logóját is. Balázs szerint ideje hadat üzenni a Belize-i rádiósoknak!

Egy hallgató hívta fel a Morning Show-s fiúk figyelmét arra, hogy egy kis közép-amerikai ország rádiósai ugyan azt a logót használják a reggeli műsoruk, a Sugar City Morning Show-hoz, mint a Class FM-es kollégáik: egy nevető napocska, egy fülessel a fején.

Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit és Vadon Janit teljesen kiborította az eset, és megbeszélték, hogy hadat üzennek a Belize-i műsorvezetőknek, hiszen az ő műsoruk mindössze másfél éve megy, tehát a logót biztosan ők tulajdonították el.

„Küldjünk nekik egy képet néhány grippenről, a dunai hajóflottáról és magunkról, és mondjuk meg nekik, hogy azonnal támadunk – vetette fel az ötletet Sebestyén Balázs nevetve.

sebestyenbalazs2

A fiúk e-mailen keresztül keresik meg a rádiót, így küldik el a hadüzenetet. A levélben a latinos vonalat Csordás Tibi egyik videoklipje fogja képviselni, Fekete Pákó mondja majd el a hadüzenetet, és persze a fiúk is leírják a véleményüket.

Balázsék a Belize-i tájat látva végül arra jutottak, hogy elég, ha mindhárman kapnak egy tiszteletbeli konzuli kinevezést és néhány off-shore céget a 330 ezer fős országban, ami karibi tengerpartjával, mesébe illő természeti adottságival és nem utolsó sorban kedvező adóival igazi kis paradicsom lehet.

Az e-mail elment, szóval hamarosan kiderül, felveszi-e a fegyvert a Belize-i Morning Show a magyar konkurenciával.

Hozzászólások