Sebestyén Balázs másodszor is apa lesz

Januárra várják a babát

2014/08/12

Az RTL Klub és Class FM műsorvezetője sokáig hangoztatta, hogy nem szeretnének testvért kisfiuknak. Most azonban megtört a jég; Sebestyén Balázs és felesége második babáját várja.

A népszerű műsorvezető első gyermeke, Benett öt éve született, néhány hónappal azután, hogy összeházasodott feleségével, Vikivel. Sebestyén Balázs éveken keresztül úgy gondolta, hogy nem szeretnének több gyermeket, mert hárman alkotnak tökéletes egységet. Az utóbbi időkben azonban már nem volt ennyire határozott az álláspontja, ha a Morning Showban szóba került a téma, igyekezett kerülni a konkrét választ. Vélhetően azért, mert már tervezték a család bővítését.

“Igen, a hír igaz, Balázsék második gyermeküket várják!:) Örülünk a jó hírnek” – erősítették meg a hírt a Morning Show oldalán. – “Ezúton szeretnénk kérni a bulvár sajtót, hogy ne nyomozgassanak, a szomszédokat és az ismerősöket se zaklassák emiatt, valamint ne készítsenek messziről fotókat róluk. A baba érkezéséről természetesen beszámolunk majd, de szeretnénk, ha kérésüket tiszteletben tartanák. Köszönjük!:)”

Sebestyén Balázs állítja: kisfia miatt teljesen megváltozott. Sokkal koncentráltabb lett, és háttérbe helyezte az egóját, hiszen minden helyzetben azt nézi elsőként, hogy Benettnek miként volna jó. Nagyon sokat foglalkozik kisfiával; a rádiós munkarend miatt szerencsére több időt tölthetnek együtt, mint általában mások. A műsorvezető és felesége sosem akarta “búra alatt” tartani a kicsit, azt vallják: nem szabad túlaggódni a gyermeknevelést, hiszen akkor lesz egészséges felnőtt belőle, ha sokat tapasztal a világból. Éppen ezért hosszabb utazásokra is magukkal szokták vinni Benettet.

A kisfiú a születése utáni néhány hónapban ráijesztett a szülőkre, ugyanis rengeteget sírt, orvostól-orvosig vitték, míg végül kiderült: tejcukor-érzékeny. Utána azonban már gördülékenyen vették az akadályokat. A második baba várhatóan januárban érkezik, és új kihívások elé állítja az eddig háromtagú családot.

Hozzászólások