Sebestyén Balázs: “Nagyon fog hiányozni a családom”

Balázs hat hétig lesz távol a családjától

2014/09/19
Igazán megterhelő hat hét előtt áll Sebestyén Balázs és Vadon Jani, a Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetője. A dzsungelben töltött idő alatt ugyanis nem csak a tévéműsorban, hanem a Morning Show-ban is dolgoznak majd, ráadásul mindezt a családjuk nélkül kell végigcsinálniuk. 

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Balázs magával viszi a családját Afrikába, de akkor még nem lehetett tudni, hogy a műsorvezető felesége várandós.

fotó: www.stop.hu
fotó: www.stop.hu

Beszéltünk arról, hogy a kisfiammal együtt, mindhárman kimegyünk, de végül úgy döntöttünk: jobb lesz neki, ha itthon marad. Viki, a feleségem kijön két hétre, mert a rádióműsor nem maradhat szerkesztő nélkül. Ő ennyi időt vállalt; a fennmaradó négy hétben a Morning Show másik szerkesztőjével fogunk dolgozni Afrikában.

Nagyon nehéz lesz itthagyni a gyereket, mert nagyon szeretem, ez természetes, de ezt a hat hetet ki kell bírni. A család pontosan tudja: ez munka, és megértik, hogy ezzel jár. Ha minden évben lenne ilyen, akkor nem lennének ilyen toleránsak, de ötévente egyszer belefér. Két gyerekkel már nem biztos, hogy vállalnám, ám mivel valahol a Celeb vagyok, ments ki innen! álmaim műsora, ezért áldozatot kell hozni – mondta az RC News.hu-nak Sebestyén Balázs.

Hozzászólások