Sebestyén Balázs nem akar több gyereket

Fiai nem nézhetik a műsorait

2015/12/03

Sebestyén Balázs szinte sosem beszél a gyerekeiről, de most még néhány titkot is elárult – például hogy miért nem nézheti Beni a műsorait.

Az RTL Klub sztárja szigorúan őrzi a magánéletét: Balázs gyerekeiről szinte sosem láthattunk egyetlen képet sem, az pedig, hogy milyen apuka, nagyn ritkán kerül témába nála. Most azonban beszélt arról, miért nem engedi kisfiának, hogy a műsorait nézze, vagy hogy terveznek-e még kisbabát feleségével.

„Sokszor engedékenyebb vagyok, mint kellene. Nem nagyon tudok parancsolni a fiamnak, mivel Beninél egyszerre vagyok szülő és barát egyben. Ezért van az, hogy nálam minden olyat el lehet érni, amit Vikinél nem. Neki igaza van, hogy jól kell eltalálni a hangsúlyokat a nevelésben. Majd húsz év múlva kiderül, jól csináltuk-e” – kezdte nevetve Balázs a Storynak. – „Néhány dologban azonban nem engedek. Beni például nem nagyon nézheti azok a műsorokat, amiket vezetek. Szeretném, ha minél természetesebb közegben nőne fel, és keveset érezne abból, mivel foglalkozik az apukája. Természetesen azért tudja, hogy műsorvezető vagyok” – tette hozzá Balázs.

A friss Story címlapján: Sebestyén Balázs és kisebbik fia, Noel :)”A KISFIAM SOKSZOR RAJTAM ALSZIK EL”VAJON MILYEN…

Szerző: Story2015. december 3.

A tévés és felesége úgy érzik, négyesben tökéletes a harmónia, nem szeretnének több gyereket.

„Szívesen megálltunk volna egy gyereknél, mert teljesnek éreztük az életünket, de Beni nagyon szeretett volna egy kistestvért. Folyton kérdezgette, hogy neki miért nincsen tesója, miért van ő egyedül. Addig-addig volt ez visszatérő téma köztünk, míg végül úgy döntöttünk, hogy rendben, bővüljön a család. Harmadik gyerek azonban biztosan nem lesz. Most jó így, négyesben. Vikivel úgy érezzük, így kerek a családunk” – tette hozzá Sebestyén Balázs.

Hozzászólások