Sebestyén Balázs is a végkimerülés szélén?

Vajon meddig bírják a dzsungelben?

2014/10/16

Vadon Jani után Sebestyén Balázs is a kórházban köthet ki: a műsorvezető alig alszik valamit, kollégája távollétében pedig két ember helyett kell dolgoznia. Balázst lelkileg és fizikailag is megviseli a rengeteg munka, és kétséges, hogy végig tud-e így csinálni még egy hónapot.

Láthatóan rosszabb hangulatban telt a Celeb vagyok, ments ki innen! tegnapi adása, hiszen Balázsnak egyedül kellett levezényelnie a műsort. Vadon Janit kedd délután kellett kórházba szállítani, és bár úgy tűnt, néhány óra múlva ismét talpon lesz, az orvosok további vizsgálatok miatt bent tartották.

Azt már a műsor előtt sejthettük, hogy a dzsungelkaland hatalmas próbatétel a celebek számára, ám Jani és Balázs sokszor hangoztatták, milyen jó dolguk lesz a luxusszálloda falai között – akár egy nyaraláson. Most úgy tűnik, mégsem olyan felhőtlen a kaland, hiszen Jani a sok stressz és munka hatására majdnem kiszáradt és gyomorpanaszai is voltak.

„Amikor elájult, az emberek egyáltalán nem voltak segítőkészek, nagy ebolapánik van. Láttak egy embert, aki elájult, és azonnal elkezdtek minket kizavarni. A műsort pedig furcsa volt egyedül vezetni. Technikailag persze megoldottam, de nyilván más volt így” – mesélte Balázs a Fókuszban. Ráadásul nem csak Jani miatt kell aggódnia, hiszen felesége is a dzsungelbe készül, ám mivel várandós, a malária elleni oltást nem kaphatta meg.

Balázs és Jani
Balázs és Jani nehezen bírják a tempót

Rossz előjel ez Balázs számára is, hiszen a népszerű műsorvezető ugyanolyan terhelésnek van kitéve, mint kollégája, sőt, Jani távollétében kétszeres súlyt kell a hátán cipelnie. Reggel 4-kor kel, hogy 6 órakor be tudjon jelentkezni a Morning Show-ba, majd délben utazik a bátorságpróba forgatására, este 9-kor pedig élőben jelentkezik a dzsungelből. Közben természetesen az adások szerkesztésében is részt vesz, így alvásra nagyon kevés ideje marad.

Nem tudni, Janit valóban kiengedik-e a kórházból a mai adás forgatására, ám Balázsnak biztosan szüksége lenne kollégájára, mert egyedül nem sokáig fogja bírni a tempót.

Hozzászólások