Sebestyén Balázsék vérig sértették Gombos Edinát

A műsorvezető ismét kiverte a biztosítékot

2015/03/14

Sebestyén Balázs csípős nyelve már eddig sem minden esetben tűrt nyomdafestéket, de amit legutóbb műveltek, az ismét nagy port kavart! A műsorvezető és társai, Vadon Jani és Rákóczi Feri pellengére állították a kismamaként pózoló Gombos Edinát. Lett is ne mulass!

Ahogy arról mi is hírt adtunk, az Aktív szőke műsorvezetője egy jó ügy érdekében a egy magazin címlapján vállalta fedetlen testét kismamaként. Emellett pedig egykori kollégái sem mehettek el szó nélkül. Sebestyén Balázs és társai élő adásban tették nevetség tárgyává az állapotos tévést, akit többen megvédtek a fórumozók, de még a sztárok közül is. Balázsék azon viccelődtek, hogy biztosan nem akarták volna így látni a 8 hónapos terhes műsorvezetőt. Gombos Edina nem kommentálta a dolgokat, mint ahogy a fiúk sem vállalták véleményüket az újságírói kérdésekre.

Hujberi Feri színész az elsők között volt, aki védelmébe vette Edinát. “Nagyon szomorú, ha Balázs nem tudja két gyerek után, hogy milyen szexi egy várandós nő – kezdte Hujber, aki Cynthia terhes fotóit nappalijuk falára is kitette. – A legnagyobb kiszolgáltatottság egy nőnek, hogy ilyenkor megváltozik a teste, és éppen ezért annál nagyobb bátorság, hogy felvállalta magát. Követni való dolog” – nyilatkozta a színész a Borsnak.

gombos edina
fotó: TV2

Edina nyíltan vállalta a megpróbáltatásokat, hiszen már a fotók megjelenése előtt tisztában volt vele, hogy nem nyerheti el mindenki tetszését. A TV2 műsorvezetője ekképpen érvelt a Best magazinban: “Fontosnak tartom, hogy a testükkel elégedetlen nők, kismamák lássák, megértsék, ez egy természetes változás, és nagy pocakkal, gyarapodó kilókkal is lehetünk igenis kívánatosak.”

Gombos Edina nem kommentálta a rádióban hallottakat, mint ahogy a fiúk sem vállalták véleményüket az újságírói kérdésekre.

Hozzászólások