Segélykoncert a családon belüli erőszak bántalmazottaiért

2014. November 4.-én, 19.00 órakor te is legyél ott Budapesten az Akvárium Klubban!

2014/11/03

2014. November 4.-én, 19.00 órakor Budapesten az Akvárium Klubban a Pünkösdi Szeretetszolgálat segélykoncertet szervez a családon belüli erőszak bántalmazottaiért és a megsegítésükre létrehozandó Védett Házért.

Event koncert jpg fekvő

Fellépők:
MAJKA & CURTIS
KIRÁLY LINDA és KIRÁLY VIKTOR
NEW LEVEL EMPIRE
KÁLLAY SAUNDERS ANDRÁS

Magyarországon ma átlagosan naponta 20 gyermeket bántalmaznak súlyosan a saját családjában, és minden 10. napon egy gyermek belehal a bántalmazásba. Önmagában is komoly számok, de ez a statisztika nem foglalja magában azokat a 14 év alatti gyerekeket, akik az öngyilkosságot választják, hogy így szabaduljanak ki a terrorból, – átlag heti 1 gyermek hal meg így, és becslések szerint minden ilyen.

A fizikai erőszakot rendszerint lelki terror előzi meg, így mire az élet egy adott családban horrorfilmé válik, a bántalmazottak már legtöbbször képtelenek Önállóan, külső segítség nélkül kiszabadulni a helyzetből és Ezekben az élethelyzetekben nyújtanak segítséget a Shelter – Házak (Védett Ház), olyan helyek, ahol a bántalmazott biztonságban lehet, a bántalmazó nem találja meg, és ott tartózkodása alatt lelki és fizikai segítséget, támogatást kap ahhoz, hogy egy önálló biztonságos életbe

newlevel2

2014. november 04-én a Pünkösdi Szeretetszolgálat Magyarország legnépszerűbb könnyűzenei előadóival az Akvárium Klubban megrendezi a GIMME SHELTER – ADJ MENEDÉKET című segélykoncertjét, melynek célja, egy ilyen menedéket nyújtó ház.

A Koncert fellépői: Majka és Curtis, Király Viktor, Király Linda, New Level Empire, és Kállay Saunders András. Az est házigazdája: DJ Revolution.

Jegyértékesítés: www.akvariumklub.hu/programok Ön is „adhat menedéket”, támogatásával a 10918001-00000069- 70570008 számlaszámon, a közleménybe írja be „Védett ház”


Ajánljátok ismerőseiteknek Ti is a programot, kövessetek az eseményt a következő  Facebook oldalon, ahol a tetszik gombbal és megosztással is segíthettek nekünk a népszerűsítésben! 

Jusson el minél több emberhez az információ! Segitsetek, hogy segithessünk!

Ők így ajánlják a részvételt:
Majka & Curtis
Király Viktor
New Level Empire

A Shelter-ház, azaz Védett Ház – amelynek a címe szigorúan titkos – nagyon súlyosan bántalmazott áldozatok befogadó helye. Olyanok találnak majd itt menedéket, akik szó szerint az életükért menekülnek.

Hozzászólások