Segítsünk együtt egy rászorulónak!

Az emberség sosem szégyen!

2016/03/11

Golyó ma megmutatta, hogy nem csak az ütése hatalmas, hanem a szíve is! Kérjük, ha mással nem, egy megosztással támogasd az igyekezetét!

Ő itt Tibi , az új baràtom! Tibi nagyon szegény fickó sajnos. Éppen lehoztam a kis kutyámat pisilni és láttam, hogy Tibi a kukában keresgél. Száraz kenyeret szedett ki belőle. Már párszor találkoztam vele és mindig adok neki egy-egy ötszázast, hogy vegyen kaját. Nem hajléktalan, itt lakik a környéken, de nagyon szegény. Rokkantnyugdíjából él, de azt is majdnem a felére csökkentették. Adtam neki egy kis pénzt, aztán mentem kutyázni, de láttam, ahogy tovább szedi ki a száraz kenyeret és nem hagyott nyugodni!

image1

Amikor visszamentem azt mondta kenyérlevest akar csinálni! Megkértem hogy kísérjen el a közértig, hogy bevásároljak neki. Nem alkoholista, de két sörrel azért megleptem :) Nem nagyon mert válogatni sem, csak megköszönte amit a kosárba tettem. Kértem,hogy vegyen magának amit szeretne, levett egy májkrémet, mondván az elég neki négyszer is kajára.

image2

Ilyenkor kicsit megszakad a szívem, mert rossz érzés ilyen szegénységet látni, hallani. Tomi, a közértes barátom is segíteni akart, így előkerült még egy pár dolog és telepakoltuk a régi kis kopott biciklijét. Van telefonszáma is, de azt mondta, nincs a kártyáján pénz és nem tudom hívni. Mondtuk neki, hogy azért mi fogjuk keresni és szeretnénk adni, ha lehet! Így szeretünk segíteni, személyesen tenni valakiért, aki megérdemli! Tudom, hogy ez csak egy apróság, de akkor is tettem valamit, valami jó dolgot egy jó ügyért!

A kis házikóban, ahol éldegél, nincs áram! A bádogtető ki van szakadva és be is ázik! Ha van olyan ismerősöd, aki ért a tetőzéshez és szívesen segítene olcsón megcsinálni neki, jelentkezz nálunk, és felvesszük vele a kapcsolatot! Természetesen én kifizetem a munkádat!

Segítsünk bátran a bajban lévőknek! Hidd el, megéri, mert ami neked csekély dolog, az valakinek az életet jelenti!

Hozzászólások