Selena Gomez újra szerelmes akar lenni!

2019/10/28

Úgy néz ki, hogy az énekesnő leszámol végre a sírós mémjeivel és arra is választ kapunk, hogyan reagál arra, hogy exe megházasodott.

A remény hal meg utoljára, vagy éppen megnősül, mint ahogy ugye most történt. Mindenkit aggasztott, hogyan fog Selena reagálni a Bieber esküvőre, de úgy látszik nagyon jól éli meg. Selena igazi úrinőként, nem rabolta el a pártól az esküvői hírek varázsát, megvárta míg lemegy a nagy felhajtás, majd elmondta, hogy igazából nem hatja meg, hogy Justin mást választott, annak ellenére, hogy korábban igen mélyen érintette a téma.

Nem is olyan rég egy interjút is adott az énekes/színész/producer/rendező – kinek melyik titulusa szimpatikus – és  elárulta, hogy több mint 2 éve szingli, és most már nyitott a szerelemre. Pontosan úgy fogalmazott, hogy: ″Azt akarom, hogy valódi legyen, ne legyen zűrös és ne hiányozzon belőle a megfelelő kommunikáció. Ahogy öregszel, végül megtalálod azokat az embereket, akikkel tényleg egy hullámhosszon vagy, akiket tényleg neked szánt az ég.″.

Az interjú után pedig ebben a dögös szettben vonult ki magabiztosan és a szó szerint nyitott szívvel.

 

Hozzászólások