Senki sem foglalkozott a megerőszakolt lánnyal

Megdöbbentő hír

2014/10/05

Napvilágra jutott a szomorú hír, hogy nem csak az idei, de egy tavalyi ELTE gólyatáborban is történhetett nemi erőszak. Egy magát Mirának nevező lányt ért támadás a jogi kar gyöngyösi gólyatáborában. A megerőszakolt fiatal lány elárulta, egy diák sem állt mellé.

 Az ügyben megszólalt a gólyatábor biztonsági cég két vezetője.  Mira róluk azt nyilatkozta, az eset után több megértést kapott tőlük, mint a gólyatábor résztvevőitől, írja a Bors.

– Mi elsősorban az esti bulik biztosítását végeztük. Annyit hallottunk, hogy az egyik lányról valaki lehúzta a nadrágját és felette térdelve elővette a péniszét – eleveníti fel a történteket Vandrócki Viktor és Kovács Tamás.

100013

Amikor a megerőszakolt lányt, Mirát szembesítették támadójával, a szervezők őket is odahívták óvintézkedésből, hiszen nem lehetett tudni, ki hogyan reagál a helyzetre.

– Az erőszakoskodó végig azt hajtogatta, hogy ő csak nyomult, nem is nagyon értette, mi baj van ezzel. Amikor Mira elsírta magát, én kísértem ki a szobából. Próbáltam nyugtatni, vigasztalni, megkérdeztem, akar-e feljelentést tenni. Nem akart – mondja Tamás.

A biztonsági őrök csodálkoztak, hogy Mira nem tett feljelentést.

– A srác viselkedése is furcsa volt. Amikor hazaküldték, fleg­ma volt, felháborodott. Úgy tud­juk, hogy a táborra befizetett összeget is vissza akarta kérni. Nekünk kellett a kapuig kísérni, és ő dacból előttünk ment pár lépéssel csak azért, hogy ne tűnjön úgy, őt kísérjük.

Hozzászólások