Shakira második gyermekét várja

Legalább 8 gyermeket szeretnének párjával

2014/07/17

Alig másfél éves múlt Milan Pique és édesanyja máris a második gyermekét hordja a szíve alatt. Természetesen a kolumbiai énekesnőről, Shakiráról van szó aki néhány hónappal ezelőtt beszélt arról, hogy párjával, a sztár focista Gerald Pique-vel nyolc vagy kilenc gyermeket szeretne.

Egy kolumbiai hírügynökség értesülései szerint az énekesnő már három hónapos terhes és ahogy korábban nyilatkozta, egy egész focicsapatot szeretne. “Ha nem zenész lennék, már rég újra terhes lennék” – mondta Shakira. “Gerarddal ugyanis 8 vagy 9 gyereket szeretnénk – egy saját futball csapatot” – tette hozzá. Amikor az első gyermekét várta az énekesnő egy fotósorozat készült róla, amin jól látszik, hogy mennyire kiegyensúlyozott és boldog.

shakira 1
A brazíliai világbajnokság hivatalos dalát, a  La La La című számot éneklő Shakira természetesen kilátogatott a meccsekre, ahová másfél éves kisfiát, Milánt is elvitte. A baba és anyukája láthatóan élvezte a meccseket, néha a Barcelona kiváló focistájával, Milan apukával kiegészülve bolondoztak a lelátón. A világbajnokság záró eseményén is fellépett Shakira, ahol még nem látszódtak várandósságának első jelei.

shakira 2
Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy nem házasodnának össze jelenlegi párjával, az ok egyszerű: “Mindenünk megvan, ami számít és ami igazán kell. Megvan az összhang köztünk, a szeretet egymás iránt és van egy gyermekünk is, ha összeházasodnánk, semmi sem változna.”
Gyermekének édesapja elég féltékeny típus, így a közelmúltban azt is megtiltotta, hogy Shakira erotikus jeleneteket forgasson klipjeiben más férfiakkal. “Nem nyit vitát erről a kérdésről – ami egyébként tetszik nekem. Szeretem, hogy őrzi a saját territóriumát, és ennyire becsül engem.” – mondta Shakira Picqué védelmező hozzáállásáról.
Reméljük, hogy decemberben születendő gyermeküket ugyanolyan szeretetben nevelik majd, mint első babájukat!

Hozzászólások