Sharon Stone megválik ruháitól

2014/07/11

Jótékony célból megválik ruhatára egy részétől Sharon Stone. A színésznő több mint háromszáz ruhát, cipőt és kiegészítőt ad el fix áron. sharon_stone_779773

Az haute couture, illetve azokat a darabokat, amelyeket a filmcsillag egykor a vörös szőnyegen viselt, elárverezik, és a legtöbbet kínálónak adják oda. A bevételekből a Yala, valamint az A Better LA nevű szervezetet támogatja a híresség. A Yala fiatal izraelieket, palesztinokat és amerikaiakat hoz össze és ösztönöz arra, hogy dolgozzanak a békéért, míg az A Better LA a különféle Los Angeles-i közösségek békés egymás mellett éléséért dolgozik.

Sharon Yvonne Stone Golden Globe-díjas amerikai színésznő, producer, a 90-es évek szexszimbóluma.

Az igazi nagy áttörést filmes sikerében az 1992-es Elemi ösztön című erotikus thriller hozta meg neki, amiben biszexuális írónőt játszik, aki macska-egér játékot kezd egy San Franciscó-i zsaruval (Michael Douglas). A film elsöprő sikere azonnal a kilencvenes évek egyik szexszimbólumává emelte. Innen számítható a világkarrierje, legismertebb filmjei ezekből az időkből a szintén erotikus beütésű Sliver című thriller 1993-ből, az 1994-es A specialista című akciófilm, az 1995-ös Gyorsabb a halálnál című akció-western és a szintén 1995-ös Casino című bűnügyi film, melyért Oscar-díjra is jelölték.

1984-ben Michael Greenburg televíziós producer felesége lett, de három év múlva elváltak. Ezután csak 1998-ban ment nőül Phil Bronstein szerkesztőhöz, de ez a házasság is válással végződött hat évvel később. Három adoptált fia van. 2001-ben stroke-ot kapott, amiből tökéletesen felgyógyult, de betegsége „szexcsillag” voltának mégis sokat ártott. (wikipedia)

Hozzászólások