ShiftWear – töltsd le az új cipőd a telefonodra!

A prototípus egyszerre hightech és stílusos

2015/12/02

Szíved szerint minden nap más cipőt hordanál, de nincs pénzed megvenni a legdivatosabbakat? Vagy épp, hogy több tucat cipőt is birtokolsz de már nincs helyed hol tartani? A megoldás: ShiftWear!

“Mit szólnál hozzá, ha a legjobb cipőterveket hozzád hasonló emberektől vehetnéd meg, és ha megtaláltad a neked tetsző darabot, csak egy gombnyomás, és a minta már a cipődre is került?” Ezzel a kifejezetten hangzatos szöveggel kezdi el a cipők bemutatását a ShiftWear csapata. Egyelőre csak három főbb típusuk van, az L1, az M1 és a H1, mindhárom Classic megjelöléssel. Ez magát a formáját takarja a cipőnek. No de a ShiftWear nem is ezért érdekes!

Forrás: Facebook

A cipő 100%-ban testre szabható lesz. Hasonló kezdeményezésről már írtunk, ez a projekt azonban bőven túlszárnyalja a Shift Sneakert. Itt ugyanis nem csak néhány LED állítgatható. A ShiftWear java részét ugyanis egy szuper hajlékony, vízhatlan HD kijelző alkotja, amit egy okostelefonos alkalmazással szabadon variálhatunk. Vagyis nem csak a színét, hanem a teljes mintázatát cserélhetjük. Oly’ könnyedén, mintha csak a hátterünket cserélnénk le!

Ezen kívül a készítők még egy csavart vinnének a történetebe. A ShiftWear szoftvere ugyanis nem egy sima applikációként funkcionálna, amivel letöltjük a kívánt stílust és “telepítjük a cipőnkre”. A tervek szerint egy szociális hálózatot hoznának létre vele, ahol az emberek mások terveit böngészhetik, véleményezhetik, és ha akarják, meg is vásárolhatják majd. Sőt, akárki tölthet fel saját terveket! És a legjobb? A bevétel egy az egyben a készítő zsebében maradna, ezzel pedig mindenki jól jár. 

Fotó: Facebook

A ShiftWear a tervek szerint 2016 közepe táján kerül forgalomba, de az előrendelésre már most van lehetőség. Azt hiszem, ha ez a cipő elterjed, mindenki más felkötheti majd a gatyáját.

Hozzászólások