Shirley MacLaine-t csaláson kapták

A színésznő 80 évesen is rengeteget forgat

2014/06/27

Shirley MacLaine és Matt Walsh vígjátékot forgat a Kanári-szigeteken – értesült a deadline.com hollywoodi portál.

Andy Tennant Wild Oats című komédiájában Jessica Lange, Demi Moore és Billy Connolly is szerepel. A film felvételei hetekig tartanak a spanyol szigeteken.

MacLaine özvegyet alakít, aki egy számítógépes baki következtében váratlanul egy csekket kap, amellyel elinal, mielőtt visszavonhatnák tőle. Walsh és Connolly szélhámost játszik. A bakancslista és a Thelma és Louise keverékeként jellemzett filmet az észak-amerikai piacon a Weinstein Company forgalmazza, külföldön pedig a Sony terjeszti majd.

shirley_maclaine2

Walshnek meglehetősen sűrű éve van. Augusztusban mutatkozik be először a filmvásznon akciószerepben A vihar magja című produkcióban. A színész 6 Miranda Drive című thrillere, amelyben Kevin Baconnel dolgozik, jövőre kerül a mozikba. A Better You címmel elkészült már második rendezése is. A vígjátékban Brian Huskeyval (a film társ-forgatókönyvírójával), Horatio Sanzzal és Joe Lo Truglióval játszik együtt. Ősztől pedig ismét az HBO Az alelnök című sorozatában forgat.

A nyolcvan éves Oscar-díjas színésznő szintén sokat dolgozik. Ősszel mutatják be Elsa & Fred című romantikus vígjátékát, vendégszerepet vállalt a Glee – Sztárok leszünk! című tévésorozatban, látható a Downton Abbey sorozatban, a jövőre elkészülő Men of Granit című életrajzi filmben ugyancsak szerepel, és két további produkciót (The Locals, Jim Button) is bejelentettek már, amelyben játszik majd. (MTI)

Hozzászólások