Shodeinde Dorka arca és lelke is rendben van

Angliában is megtalálta a számítását

2014/06/20

Az X-Faktor óta keveset beszéltek Shodeinde Dorkáról, most azonban egy kínos incidens miatt tért vissza a köztudatba, amikor egy szórakozóhelyen csúnyán megsebesítették az arcát. Dorka azonban nem véletlenül került ki itthon a reflektorfényből, hiszen jelenleg külföldön bontogatja a szárnyait.

„Két éve költöztünk ki Angliába, és nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert odakint is igény van a zenémre. Sokkal jobban érzem magam Londonban, több a lehetőség, a zenei közeg is teljesen más. Minden sarkon van egy pub, ahol az emberek várják, hogy élő zenét hallhassanak, akár csak egy kis zenekartól is, mert különleges alaphangulatot ad. Kint imádják a Police-t és Stevie Wondert, úgyhogy főleg az ő dalaikat dolgozzuk fel kicsit R&B-s, kicsit soulos formában, hogy a fiatalok és az idősebbek is ugyanúgy élvezzék a műsort. Szerencsére itthon sem felejtettek el, ennek köszönhetően a következő néhány hónapban végig Magyarországon koncertezek, aminek nagyon örülök, mert semmi sem fogható a budapesti nyár hangulatához. A siker titka az, hogy mindig ki kell jönni valami újjal, ezért én most gőzerővel dolgozom a saját dalaimon” – árulta el az énekesnő.

Annak ellenére, hogy Dorkának meggyűlt a baja a budapesti éjszakai élettel, nagyon örül, hogy itthon lehet, sőt családja sem bánja az állandó utazgatást. Bár nagyon megijedt, amikor a baleset történt, és az első napokban rémisztő volt az arca, de gyorsan begyógyult a seb, és már nem látszik semmi.

„A kislányom most lesz négy éves, és talán ő élvezi a legjobban az ingázást: ha nyáron itthon vagyunk, akkor a nagyszülőknél tölti szinte minden idejét, évközben pedig Angliában jár oviba, ahol folyékonyan megtanulta a nyelvet. Mivel odakint előbb kezdődik az iskola is, most egy iskola előkészítőt végez. A párom is itthon van velünk: ő Angliában egy helyi kis csapatban focizik, mellette pedig egy cégnél dolgozik, szerencsére elég rugalmas az időrendje, így szinte mindig el tud kísérni minket. Eleinte nem volt könnyű megszokni a kinti életet, de mindannyian nagyon vártuk a költözést. Imádom a kalandokat, szeretem a kihívásokat, ráadásul egész életemben külföldre vágytam, és bár az első fél év nehezen ment, nagyon gyorsan beilleszkedtünk” – mesélt a költözésről Dorka.

Hozzászólások