Simon Kornélt agyba-főbe verték

Puszta kézzel védekezett

2015/09/11

Simon Kornél egy határozatlan, puhány, nyámnyila férfit alakít legújabb mozijában. Nem is gondolnánk, hogy a színész keveredett már olyan helyzetbe a való életben, amikor meg kellett védenie magát, akár puszta kézzel is.

Elég jól sikerül a Víkend című magyar thriller körüli marketing-hadjárat. A két főszereplő eddig soha nem tapasztalt módon és mértékben enged bepillantást a magánéletükbe, pedig már öt éve egy párt alkotnak. A film szerint egy olyan házaspárt alkotnak, amelyben a nő hordja a nadrágot, vasfegyelemmel irányítja karrierjét és persze a férjét is. Simon Kornél szerepe szerint viszont nem is annyira tutyi-mutyi, mint elsőre gondolnánk. Erre pedig kicsit az élet is nevelte.

“Kazincbarcikáról, egy elit iskolából kerültem Szegedre, a bukottak osztályába. Rögtön tíz tárgyból dicséretet kaptam, így mondanom sem kell, nem lettem túlságosan népszerű a gyerekek körében. Hogy ez miben nyilvánult meg? Egy éven keresztül agyba-főbe vertek. Utólag azt mondom, ez is jó volt valamire, mert megtanultam harcolni, megvédeni magam, megtanultam másokat gyomorszájon vágni a szünetben, ha éppen arra volt szükség” – meséli a színész a Best hasábjain.

gryllus dorka
Gryllus Dorka jó kezekben van

Simon Kornél a premieren elárulta nekünk, hogy egy idő után nem volt könnyű feladat külön választani a filmben játszott karakterük énjét a valódi életüktől. Egy-egy hangos, indulatokkal teli jelenet belőlük is kivett, ahol a konfliktusok megélése ugyanolyan igazi volt, mintha valóban megtörténne. Gryllus Dorka erről így mesélt a Storyban: “Nagyon kemény munka volt, már csak azért is, mert egy olyan ügyvéd házaspárt játszunk a filmben, amelynek nagyon megromlott a kapcsolata. Kemény, durva jeleneteink voltak egymással, és bár nagyon élveztük a forgatást, Áron csodálatos rendező, a stressz időnként rányomta a bélyegét a saját életünkre is. Nehéz volt utána visszatalálnunk egymáshoz.”

Szerencsére ez már a múlt, a pár fürdőzik a sikerben, hiszen közös filmjük már látható a mozikban, ami eddig – bár vegyesek a visszajelzések -, de többnyire beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Érzelmeiről így nyilatkozott a színész: “Dorka szupernőies nő – emberként, színésznőként egyaránt. Fel kellett nőnöm hozzá és a feladathoz, hogy a párja lehessek”.

Egy dolog biztos, hogy valaha olyan helyzetbe kerülne, akkor Simon Kornél képes lenne megvédeni a párját. Kellhet ennél több egy biztonságra vágyó nőnek?

Szenvedély, fülledt erotika és egy édes hármas. Ez egy átmulatott, alkoholmámoros éjszaka eredménye, ahol jól láthatóan kokaint szív a színésznő. A nagyszerű Gryllus Dorka ezen oldalát eddig nemigen láthattuk. Nézd meg a videót!

gryllus dorka2

Hozzászólások