Sminkeltávolító mobil app miatt akadtak ki a netezők

Így néznének ki a sztárok smink nélkül

2017/11/22

Egy sminkeltávolító applikáción háborog a világ. Leginkább a nők, és a jogaik szerint ez érthető is. Tudd meg, hogy működik pontosan egy ilyen alkalmazás!

Sokan kíváncsiak arra, hogy nézhet ki smink nélkül kedvenc énekesnőjük, színésznőjük, egy osztálytársuk vagy a szomszéd csaj. Nos, a MakeApp nevű sminkeltávolító alkalmazás megmutathatja – és ezt azért írjuk feltételes módban, mert a mobil app természetesen nem kémkedik senki után, és nem segít lesifotókat készíteni még az “életmentő” reggeli sminkelés előtt. Ehelyett olyan algoritmussal dolgozik, ami a full sminkes fotó alapján megállapítja, hogy nézhetnek ki az arc bizonyos részei make up nélkül. Itt egy kisebb ránc, ott egy vörös folt, amott pár szeplő, és máris kevésbé “glamúros” az általában talpig sminkben megjelenő szupersztár – vagy ismerős csaj.

A nők teljesen kiakadtak az applikáción és egy csillagosra értékelték az alkalmazást. A Harper’s Bazaar online szépségszerkrsztője ismegszólalt: minden nőnek joga van akkor és úgy sminkelni magát, ahogy azt kívánja. Mutatunk pár képet, amit ezzel az appal szerkesztettek meg. 

Ő az alkalmazást készítő orosz férfi, Ashot Gabrelyanov:

makeapp4

forrás

Hozzászólások