Soha többé nem fogsz írni semmit…

... ha megveszed ezt a masinát!

2016/08/09

Unod a folyton elmaszatolt betűket? Nem szereted ha tintás a kezed? Képtelen vagy olvashatóan írni? Simán felvágnál? Ez a masina mindenben segít!

Családi problémánk, hogy a famíliában senki sem tud olvashatóan írni (magától értetődő, hogy az orvos testvérem toronymagasan veri a mezőnyt). Egy ideje fel is hagytunk a kézzel írott emlékeztetők kiragasztásával. Sokkal kényelmesebb egy sms, esetleg valamelyik chatfelületen hagyott üzenet. Pedig a kézzel írott szövegeknek meg van a maga bája.

Kisebb koromban még nagyon érdekelt a kalligráfia. A művészi szinten megrajzolt betűk, az elképesztő játékosságuk elvarázsolt, és mind a mai napig furcsa élvezetet lelek abban, ha ilyesmiről szóló videókat látok. A kézírás amúgy is millió dolgot elárul az ember személyiségéről, jelleméről – nem véletlenül létezik a grafológia mint külön tudomány.

Az AxiDraw nevű szerkezet azonban felülírhat mindent, amit eddig gondoltunk az írás folyamatáról. Ez a kis masina ugyanis lehetővé teszi, hogy soha többet ne kelljen semmit szabad kézzel írni! Elég csak beprogramozni a gépet, és már rajzolja is a szebbnél szebb betűket a papírra. Oklevelekhez, szerződésekhez, szerelmeslevelekhez kifejezetten hasznos lehet. Kb. 130.000 forintért már elő is lehet rendelni. 

Mi csak azt bánjuk, hogy nem írja meg helyettünk a cikkeket. Bár akkor mi miért is kellenénk egyáltalán? 

További információkat ITT találhattok az AxiDrawról!

Hozzászólások