Sok milliót hoz a briteknek a Royal Baby

Mindenki kislánynak örülne

2015/04/21

Angliában már tényleg minden a második hercegi bébi körül forog, hiszen Katalin hercegnénél bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. Az biztos, hogy a kicsi érkezését az egész ország várja, és amellett, hogy újabb trónörököst ünnepelhet majd a nép, a gazdaságot is szépen fellendíti a Royal Baby.

Pregnant-Kate
A gyönyörű kismama hamarosan kétgyermekes anyuka lesz

Katalin hercegné hivatalosan április 25-ére van kiírva, a palota néhány napja pedig bejelentette, hogy e hét végén, legkésőbb pedig a jövő hét elején fog világra jönni a hercegné és Vilmos herceg második babája.

György herceg kistestvére, akiről egyelőre nem tudni, hogy kislány vagy kisfiú, ugyanabban a kórházban fogja meglátni a napvilágot, mint bátyja, ám Katalin és ő az első időket nem a hercegné szüleinek vidéki birtokán töltik majd, hanem az Amner Hall-i rezidencián, amelyet maga Erzsébet királyné adományozott az unokája családjának. Katalin azonban itt sem marad majd egyedül, hiszen édesanyja, Carole Middleton ott lesz vele, hogy vigyázzon a lassan 2 éves Györgyre, és segítsen a második pici körül.

Hogy kislányt vagy kisfiút vár-e Kate Middleton, azt még mindig nem erősítették meg, ám a legtöbben arra voksolnak, hogy a második Royal Baby lány lesz – apukája, Vilmos is ebben reménykedik. Az biztos, hogy nem csak ő, de az egész ország jól járna azzal, ha György herceg egy hugicát kapna: szakértők kiszámolták, hogy ha Katalin hercegné második gyermeke kislány lesz, az az angol gazdaságnak 60 milliárd forintnyi növekedést is hozhatna. Több divat cég és porcelángyár is bejelentette már, hogy a legújabb trónörökös érkezését egy új kollekcióval ünnepli majd.

Hozzászólások