Sokkoló a plasztikai sebész Instagramja

Az ausztrál doki olyan videókat tölt fel, hogy leesik az állad

2016/10/28

Hiába jut sok jó eszünkbe egy plasztikai sebész munkáira gondolva, vannak annak árnyoldalai is. Dr. Tavakoli pontosan ezt pakolja ki Instagramra és Snapchatre.

Dr. Tavakoli első pillantásra ugyanolyan plasztikai sebész, mint bárki más a szakmájában. Több mint 5000 sikeresen végrehajtott szépítő műtét áll mögötte, melyek során néhány hölgynek a teljes alakját átformálta. Mégsem ezért figyeltünk fel az ausztrál dokira, hanem az Instagramra és Snapchatre feltöltött videói miatt. Öveket becsatolni, mert innentől ténylegesen felnőtt tartalom következik!

Tavakoli ugyanis azzal futtatja magát, hogy a műtétek közben is készít néhány felvételt, amit aztán felrak a közösségi felületeire. Természetesen az Instagram meztelenséget tiltó szabályait ügyesen kijátssza, pont annyit takar a hölgyek kebleiből, amennyi feltétlenül szükséges. A műtéteket pedig cenzúra nélkül is feltöltheti, hiszen a világnak ugyebár csak a meztelenségtől kell félnie. Nem a vértől, nem a fegyverektől, a fedetlen mellektől!

Azt mondjuk elismerjük, hogy a doki kifejezetten jól dolgozik, főleg az előtte/utána képeket látván. Igazából azt csodáljuk csak, hogy Instagramon “mindössze” 44 000 követője van. Bár ha így halad a hírnév felé, hamarosan 100 ezer fölé ugorhat, ami mondhatni már tényleges világhír.

Hozzászólások