Sokkoló esküvői ruhák

A legextrémebb menyasszonyi ruhák 2017-ben

2016/11/08

Minden nő álma egy olyan esküvői ruha, amiről évekig áradoznak a vendégek. Na, és azt el tudnád képzelni, hogy egy ilyen extrém darabban menj férjhez?

Mi nők gyermekkorunk óta olyan esküvői ruháról álmozodunk, melybe ugyanúgy szeretünk bele, mint az oltárnál mellettünk lévő személybe. Vagyis az igazit keressük ezen a téren is. Hónapokig képesek vagyunk keresni a tökéleteset, hogy igazi hercegnőnek érezzük magunkat a Nagy napon. Beleássuk magunkat minden menyasszonyoknak szóló magazinba, kívülről fújjuk a városban lévő összes ruhaszalont és a legnevesebb divattervezők neveit és kollekcióját. Hiába imádjuk nézegetni a gyönyörű ruhakölteményeket, azért ezeket nem biztos, hogy magunkra aggatnánk.

Szinte az összes nagy divatház bemutatta már a 2017-es menyasszonyoknak szóló ruhakollekcióit, de a szemet gyönyörködtető darabok mellett bizony olyan alkotásokat is találni, amiktől biztosan leesne a násznép álla! Emlékszel például annak az izraeli divattervezőnek a remekművére, ami gyakorlatilag egy nude színű tornadressz volt? Nem csoda, hogy a divatbemutatón készült fotókon rengeteg nő kiakadt és számtalan felháborodott komment kísérte a provokatív menyasszonyi ruhát. Azonban nem csak Alon Livné döntött úgy, hogy merész fazonokkal sokkolja a vásárlóit, mostanában egyre több bizarr és szokatlan esküvői ruha bukkan fel a kifutókon, amiket a jövő év menyasszonyainak álmodtak meg a tervezők. Kapaszkodj meg, következzenek 2017 legőrületesebb esküvői ruhái!

Hozzászólások