Sokkoló: Győzike kórházba került!

Mi történhetett?

2015/11/02

Úgy tűnik: Győzike ájultan fekszik a kórházi ágyon, miközben infúziót kap. A showman titokzatos betegséget emleget…

Győzike nem először kerül kórházba, legutóbb tavaly nyáron szorult orvosi ápolásra, miután kirúgták az Édes élet című műsorból. Akkor – a hírek szerint – bántalmazta a produkció egyik szerkesztőjét, majd pedig tettének következményei miatt depressziós lett. Ugyan Gáspár Győző az utóbbi időkben azt mutatja, hogy jól érzi magát, ez mégsem fedi a valóságot, hiszen a közösségi oldalára feltöltött képek tanúsága szerint a showman igen rossz állapotba került.

Elnézést kérek mindenkitől a tegnap este történései miatt. Most már szembe néztem a betegségemmel, és nem csak lelki, hanem testi betegségem is felismertem, és belátom, hogy orvosi segítségre van szükségem. Most nem tudom, hogy le bírom-e győzni ezt a betegséget, de megpróbálom! És itt az alkalom,hogy megköszönjem sofőrömnek Szabinak, hogy tegnap este gyorsan reagált az eseményeket látva, és hogy tudta, hogy ilyenkor mit kell cselekednie!! (Szabi,azért nem gondoltam volna,hogy felvételt is készítettél rólam…)” – tette közzé Győzike a Facebookon.

Bár a drámai fotók és videó láttán okunk lehetne aggódni, ám lehet, hogy ez csupán Győzike újabb húzása azért, hogy magára terelje a figyelmet. Ugyanis pár órával később közzétette, hogy kijött a kórházból és nekivág az edzésnek. Betegségről és kifogásokról pedig hallani sem akart, mert ő erős és profi…

Hozzászólások