Sokkoló látványt nyújt a fiatal lány a szépészeti beavatkozás után

Nagyon durván reagált a szervezete!

2018/12/17

Sajnos egyre gyakrabban lehet hallani durván elrontott szépészeti műtétekről, halálos popsifeltöltésről és rémes mellékhatásokról.

A 23 éves Billie Roocroft is az elrontott esetek közé tartozik. A nő változtatni akart a külsején, szerette volna feltöltetni az ajkait, mert túl vékonynak találta őket. Rá is bukkant egy szimpatikus hirdetésre a Facebookon, amiben otthoni kezelést ígértek, szóval úgy döntött, befizet rá – de fél órával a kozmetikus távozása után duplájára dagadtak az ajkai.

A kisgyermekes anyuka azonnal küldött pár képet a brutálisan feldagadt szájáról a kozmetikusnak, aki szerint a reakciót nem a töltőanyag váltotta ki, hanem a zsibbasztó krém miatti allergiás reakcióról van szó és azt javasolta neki, hogy menjen vele kórházba – míg a szépészeti cég szóvivője szerint Billie tisztában volt a kockázatokkal és vállalta is ezeket a kezelés előtt. A nő elrohant orvoshoz, aki nem tudta neki garantálni, hogy ez a duzzadás lelappad. „Azt hittem, így maradok örökre” – mesélte.

ajakfeltoltes1

A kórházban végül szteroid injekciót adtak be neki és fájdalomcsillapítókat kapott. Másnap reggelre szerencsére elkezdtek kisebbedni az ajkai, de még mindig fel voltak dagadva. Amikor végre teljesen elmúlt a duzzanat, olyan volt, mintha nem is kapott volna kezelést, semmi sem maradt meg a töltőanyagból.

ajakfeltoltes2

Az egészben az a legdurvább, hogy a borzalmas tapasztalat ellenére Billie azóta még egyszer megcsináltatta az ajkait, bár ezúttal minden a tervek szerint sikerült. „Tudtam, hogy kockázatot vállalok az újabb kezeléssel, de biztos vagyok benne, hogy nem a zsibbasztó krém az oka, hiszen a tetoválásomkor is azt kaptam, és akkor nem történt semmi bajom” – mondta.

A félresikerült eljárást elvégző kozmetikai cég persze az eset után szilárdan kitartott korábbi állítása mellett: „Mindig fennáll a veszély az allergiás reakciókra a töltőanyagok miatt” – nyilatkozta a szóvivő és újra kiemelte a tényt, hogy Billie ismerte a kockázatokat.

 

Hozzászólások