Sokkoló reklámok – Ezt látnod kell!

Tanító jellegű képek, őszintén, az életünkről

2015/02/17

Szinte észre sem vesszük, hogy mi minden előtt megyünk el nap mint nap. Éhezés, állatkínzás, nőverés… Reklámcégek igencsak sokkoló, de igaz fotókkal próbálják felhívni a figyelmünket arra, hogy álljunk meg és figyeljünk jobban az életünkre.

Talán nem is kellenek szavak ezekhez a fotókhoz, hiszen magukért beszélnek. Azokról a pillanatokról, életünk részleteiről, amelyek léteznek, ha elmegyünk mellettük, ha nem.

Hiába nem érdekel, hogy hogyan gyűjtjük a hulladékot, vagy épp az, hogy gyerekek, felnőttek éheznek esetleg épp ebben a pillanatban háborúban harcolnak, ettől függetlenül ez mind-mind létezik.

A valóság. Épp így, a dohányzás elleni kampány vagy épp a vigyázzunk jobban vezetés közben és ne bántsuk az állatokat is az.

public-interest-public-awareness-ads-10 public-interest-public-awareness-ads-24-1 public-interest-public-awareness-ads-28 public-interest-public-awareness-ads-30-2 public-interest-public-awareness-ads-34 public-interest-public-awareness-ads-36-1 public-interest-public-awareness-ads-37 public-interest-public-awareness-ads-39 public-interest-public-awareness-ads-43 public-interest-public-awareness-ads-49 public-interest-public-awareness-ads-63public-interest-public-awareness-ads-67 másolata

Hozzászólások