Sokkoló! A tinisztár felismerhetetlenné plasztikáztatta magát

2015/02/04

Nincs új a nap alatt a Kardashian famíliában és természetesen nemcsak Kimről van szó, hanem a testvéreiről is. A legkisebb lány, Kylie Jenner is újból és újból kiveri a biztosítékot, mint ahogy most is.

Az alig 17 éves lányról korábban már cikkeztünk, hogy nem veti meg a plasztikai sebészetet és minden álma, hogy példaképéhez, Angelina Jolie-hoz hasonlítson. Természetesen Kylie tagadja a beavatkozásokat, mai napig is azt nyilatkozza mindenhol, hogy csupán az ügyes sminktechnikáknak köszönhetően ennyire más az arca, mint akár egy évvel ezelőtt. Van aki elhiszi, de már szakavatott szem sem kell hozzá, hogy észrevehető legyen például az ajkán a különbség. Annyira szembetűnő a változás, hogy a tinisztár már-már felismerhetetlen korábbi önmagához képest.

Vajon miért teszi mindezt és miért jó ez neki? Ti hogy gondoljátok, tényleg olyan csúnyácska volt Kylie, hogy szüksége volt minderre vagy jobb lenne, ha inkább felkeresne egy pszichológust?
Természetesen az ő dolga, hogy mit tesz magával, de majdhogynem biztos, hogy 30 éves korára nagyon furcsa arca lesz és eszméletlenül bánni fogja mindezt.

kylie

Hozzászólások