Sophia Loren minden vasárnap letérdel egy férfi elé

Sophia Loren a Ferenc pápa hívását várja

2014/05/24

Semmi sem okozhatna nagyobb örömet Sophia Lorennek 80. születésnapján, mint ha aznap Ferenc pápától kapna telefonhívást.

“Ez lenne számomra a legszebb ajándék. Ha a pápa hívna telefonon, ájultan esnék össze” – mondta el a színésznő az Oggi olasz magazinnak adott interjújában.

A díva, aki ezekben a napokban a cannes-i filmfesztivál díszvendége, kiemelte: nagyon szereti Ferenc pápát. “Vasárnaponként nézem a televízióban, letérdelek és imádkozom. Néha sírok is, annyira megindít.”

Sophia Loren szeptember 20-án nyugodt születésnapot tervez a fiaival, barátai azonban ünnepséget akarnak neki szervezni.

???????????????????????????

A színésznő Cannes-ban második fia, Edoardo Ponti új, La voce umana című filmjét mutatja be, amely Jean Cocteau (1889-1963) Emberi hang című egyfelvonásos művén alapszik. A film, amelyet Rómában, Nápolyban és Ostia strandján forgattak, egy nő képzeletbeli, utolsó beszélgetéséről szól, amelyet azzal a férfival folytat, aki elhagyta őt.

Loren legutóbb a Tükreim című kétrészes tévéfilmben volt látható 2010-ben. A színésznő saját édesanyját, Romilda Villanint játszotta.

Hozzászólások