Sorozatsztár lesz Szulák Andrea párja

A konkurens csatornán kapott szerepet

2015/06/22

A konkurens tévécsatornánál kapott szerepet Szulák Andrea kedvese: az eddig taxisként dolgozó Gábor az Éjjel-nappal Budapestben bukkan fel!

Hamarosan az egész ország megismerheti Szulák Andrea párját, mert bár a 38 éves férfi eddig kerülte a nagy nyilvánosságot, most az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozatában, az Éjjel-nappal Budapestben tűnik fel – egyelőre egy rész erejéig.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a taxisofőrként dolgozó Gábor milyen szerepet kapott a napi sorozatban, az kiderült: a színészi vénákkal rendelkező fiatalember később akár állandó szereplője is lehet a produkciónak.

„Szulák Andrea párja, Gábor valóban fel fog tűnni egy részben az Éjjel-nappal Budapest című sorozatunkban. Érdekes szerepe lesz, mindenképp érdemes lesz megnézni” – árulta el a Blikknek Világi Péter, az ÉNB producere.

Hogy Szulák Andrea mit szól kedvese színészi törekvéseihez, az már csak azért is érdekes, hiszen ő épp a konkurens csatorna egyik vezető egyénisége. Gábor mindenesetre nem aggódik a kapcsolatuk miatt.

„Hogy mi lesz a szerepem az ÉNB-ben, azt nem árulhatom el. Már korábban is megkerestek, hogy volna-e kedvem szerepelni a sorozatban, de mindig lemondtam a lehetőségről. Legutóbb azonban beadtam a derekamat, és elmentem az egyik castingra, ahol kiválasztottak. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. A rendező roppant elégedett volt a munkámmal. Egy­előre persze nincsenek színészi ambícióim, de majd elválik, hogy érdemes-e komolyabban is foglalkoznom vele. Ez majd otthon külön megbeszélés tárgya lesz. De attól azért nem félek, hogy nem kapok emiatt vacsorát” – tette hozzá nevetve Gábor. 

Olvass még Szulák Andreáról!

Hozzászólások