Space Engine: utazd be a világűrt!

A létező legjobb szimulátor, ami úgy beszippant, mint egy fekete lyuk

2016/10/11

Jó hír a világűr és a csillagászat szerelmeseinek! A Space Engine programmal bárki bebarangolhatja a világegyetemet, három dimenzióban, otthonról!

 Mikor ilyen esős, szürke napokat élünk, az ember legszívesebben otthon maradna. A technika fejlődése azonban lehetővé teszi, hogy még a szobánk melegéből, a takaró alól is kimozduljunk, a Space Engine pedig a világűrt is elérhető távolságba hozza! Az ingyenesen letölthető program segítségével 3 dimenzióban járhatjuk be a galaxisokat, megnézhetünk távoli aszteroidákat, és elutazhatunk olyan bolygókra, amikről eddig csak hallottunk.

laodamia

A szimulátor az univerzum már ismert részeit hiteles csillagászati adatokkal mutatja be, az eddig felfedezetlen részeket pedig tudományos alapokra fektetve generálja. Galaxisok milliói, csillagok milliárdjai és megszámlálhatatlan bolygó várja, hogy felfedezzük őket! Bármelyik bolygóra, holdra vagy aszteroidára leszállhatunk, hogy megcsodálhassuk az idegen tájakat, környezetet! Ráadásul saját űrhajónkat is navigálhatjuk benne, hogy azzal utazzunk át egy csillagködön.

Persze ahhoz, hogy az élmény a legjobb lehessen, amit a játék nyújtani tud, egy combosabb számítógépre van szükségünk. De még ha nem is akarjuk a teljes potenciált kihasználni benne, csak eltölteni vele néhány órát, akkor is megéri leszedni!

A programot INNEN tudjátok letölteni

Hozzászólások