Star Wars ajándékok karácsonyra

Ezekkel lepd meg a párod

2015/12/01

Nem vagyok az a kézműves típus. Vágni, varrni, ragasztani soha nem tudtam, és saját testi épségem érdekében nem is próbáltam. Viszont lassan itt a karácsony, és az új Star Wars rész, úgyhogy remélem, valamelyik ismerősöm elkészíti ezeket nekem!

1. Star Wars párna

Ki ne lenne nyugodtabb, ha tudná, hogy a Galaktikus Birodalom őrzi az álmait? Darth Vader és a rohamosztagos bőven elég biztonságérzetet adhat mindenkinek, akit holmi lázadók miatt rémálmok gyötörnek. Esetleg három a magyar igazság alapon még egy birodalmi címeres párnát is elfogadnék. Esetleg.

parna
Forrás: fortheboys.squarespace.com

2. Szemészeti tábla Star Wars módra

Nem tudom, mi a hivatalos megnevezése ezeknek a tábláknak, viszont a mai naptól kezdve mélységes megvetéssel fogok tekinteni mindre, amelyik nem Star Wars idézettel van ellátva. A lehetőségek száma végtelen: “Az Erő legyen veled!”, “Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld”, “Én vagyok az apád”, vagy szóba jöhet még kedvenc Chewbacca-szállóigém: “Gggwwaaaaaarghhh!”

tabla
Forrás: markovadesign.com

3. A legkockább Star Wars falidísz

Minden valamire való férfi imádja az űrhajókat. Aki nem, az vagy nem férfi, vagy hazudik. A Star Wars univerzum pedig bővelkedik legendás űrhajókban, amiket egy ehhez hasonló díszbe gyűjtve… nem is írom le, mit élnék át!

falidisz
Forrás: agirlandagluegun.com

 

(Főkép: GettyImages)

Hozzászólások