Startol a TV2 legérdekesebb műsora

Izgalmasnak ígérkezik a legújabb reality show

2017/05/02

Már egy ideje tudjuk, hogy lesz egy új reality a TV2-n, de még csak szombaton indultak útnak a celebek. Nagyon izgalmasnak ígérkezik a csatorna új műsora.

Na, ki várja az Ázsia Expresszt? Mi már nagyon! Az izgalmas, külföldön forgatott realityk a legjobbak, az Ázsia Expresszben pedig minden megvan, amit egy ilyen műsortól várunk. A TV2 új műsora tuti tele lesz váratlan fordulatokkal és Berki bölcsességeivel, hiszen a celeb is útnak indult Ambrus Attilával.

A szereplők Vietnamból indulnak,  majd Laoszon és Kambodzsán át kell elérniük Thaiföldre, napi egy dollár költőpénzzel a zsebükben. A párosok palettája igencsak sokszínű:

  • Ambrus Attila és Berki Krisztián
  • Cseke Katina és párjaként vállalkozó Pallavicini Zita őrgrófnő
  • Muri Enikő és Fésűs Nelly
  • Gaál Noémi és Németh Lajos
  • R. Kárpáti Péter és lánya Kárpáti Rebeka
  • Kulcsár Edina és szerelme Csuti
  • Megyeri Csilla és Molnár Zsolt

A celebek közösségi oldalaikon mutatták meg, hogy már útnak indultak. Kíváncsian várjuk a műsort.

 

Hello Vietnam #azsiaexpressz #asarkanyutja #tv2 #motivaton #aberki @nellyfesus

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés, 

Megérkeztünk és úrrá lett rajtunk a rémület! 😱😜😅 Több mint 1 napba telt, hogy megérkezzünk, viszont ezzel a hírrel egyetemben, el is búcsúzunk mert nem lesz telefonunk, de egyébként sem posztolhatunk. 😌 Majd nyár végén láthatjátok a műsort a @tv2official csatornáján.🤗🖥 Csináltam nektek jó előre tartalmakat, de nem fogjátok tudni, hogy mi az amit előre megcsináltam és mi az amit már otthonról, ténylegesen aznap készítek, hiszen nektek is izgalmassá szeretnénk tenni az Ázsia Expresszt és ha tudnátok ki mikor érkezik haza, akkor nem lenne az, hiszen kieséses alapon működik a Sárkány Útja! 😎 Szurkoljatok, és légyszi ezzel kapcsolatban ne kérdezzetek semmit, mert nem válaszolhatok rá! 🙏🏼🙏🏼 Sok puszi! Szurkoljatok! 😘🤞🎉 #tv2 #asarkanyutja #azsiaexpressz

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

 

 

Hozzászólások