Stílusiskola: ezt viseld tavasszal!

Így maradj stílusos a szeszélyes időjárásban is

2018/04/03

Tavasszal nehéz eldönteni mit is vegyünk fel, hiszen egyszer hűvös van, aztán túl meleg és szeretnénk stílusosak is maradni. Ha elakadtál, segítünk!

Habár ma reggel elő kellett vennünk a téli kabátot és a csizmát, a jó idő lassacskán beköszönt -reméljük. Ebben az időszakban még többet ácsorgunk a szekrény előtt, mint máskor, hiszen már nincs olyan hideg, hogy a kabát alá rejtsük a stílusunkat, de még olyan meleg sincs, hogy egy csini ruhában flangáljunk. Megmutatjuk 2017 tavaszán mik a trendek, így könnyen össze tudsz állítani egy szuper outfitet.

1. A tavaszi programok közül a “menjünk el sétálni hétvégén” a legnépszerűbb. A lényeg, hogy kényelmes szerelésben menj, ám ettől nem kell lemondanod a stílusosságról sem. Egy farmer pólóval és egy feltűnő színű bomberdzsekivel remek választás lehet. Ehhez mindenképp szerezz be egy menő sneakert. 

outfit1-sportos-500x754

2. Egy randira készülve válogatunk általában legtöbbet a gardróbunkból, miközben 100 kérdés van az agyunkban. Hogy legyek lenyűgöző, stílusos, de ne túl sok? Elegáns? Vagy inkább sportos? Ezek a legáltalánosabb gondolatok, de emellett megannyi kérdés felvetődik még bennünk. Egy egyszerű magassarkú cipővel és egy harangszoknyával, mely kicsit feltűnő nem nyúlhatsz mellé. Ehhez pedig válassz egy egy színű blúzt és a srác le sem fogja venni rólad a szemét!

3. Ha csak beugranál a városba egy ebédre a barátnőddel vagy moziba mész a pároddal, érdemes egy csinos, de kényelmes outfitet választani. A blézer tornacipővel elsőre furán hangozhat, ám ha jól válogatod össze a két darabot sikered lesz.

4. A munkahelyi öltözék is nagy kihívást jelent mindig. Előfordulhat, hogy nincs minden nap kedved szoknyában dolgozni, farmert pedig nem vehetsz fel. A legegyszerűbb ha ilyenkor magadra kapsz egy vászon nadrágot és egy blúzt. Például burgundi vöröset, mert az nagyon divatos! 

5. A legújabb trend, ami egy hölgy gardróbjából sem hiányozhat az a pliszírozott szoknya. Érdemes bevesd egy családi ebéd során vagy akár egy randira is remek választás lehet. (kép: Premium Barbie Blog)

(képek: google) 

Hozzászólások