Stílusos tárolók női szobába – egyszerűen

Készítsd el otthon, pár perc alatt!

2014/10/20

Ha már nem tudjuk hova tenni iratainkat, kiegészítőinket, nagyszerű és könnyen kivitelezhető ötlet stílusos papírtasakokat a falra helyezni. Próbáljuk ki!

Mindenhol – de legfőképp a női szobákban – sűrűn előfordul az a probléma, hogy már nem tudjuk hova tenni apróságainkat, legyen szó akár kis ajándékokról, ékszerekről, iratokról. Az összes asztalfiók tele, az asztalon nem mutat jól: mit is tehetünk ekkor?

Jó szolgálatot tehetnek a színes – egyszínű vagy mintás mindenkinek saját ízlése szerint – papírtáskák, amelyekben ajándékokat szoktunk adni, vagy épp a divatüzletekben kapjuk őket. Ha nem szeretnénk kaotikus, százféle színt látni a szobánk falán, érdemes egyféle darabból többet vásárolnunk.

518177267

Persze mielőtt beruházunk 4-6 tasakra, előbb körültekintően nézzünk körül otthon, hogy milyen szín, stílus passzolna az összképhez. Pasztellszínekkel, pöttyössel és csíkossal nem sokat hibázhatunk, de ez utóbbival azért csínján bánjunk, nehogy az egész szoba egy csíkhalmaznak tűnjön.

Mi kell hozzá?
– papírtáskák
– pillanatragaszt, két oldalas ragasztó vagy szög és kalapács (attól függően, mennyire féltjük avagy sem a falat)

Miután rögzítettük az előre kijelölt helyre a táskákat, máris belepakolhatunk, arra azonban ügyeljünk, hogy túl sok, nehéz tárgyat ne tegyünk bele, nehogy elhajoljon az oldala, vagy leszakadjon.

Tippek tárolásra:
Ha ékszereket teszünk bele, nyugodtan kilógathatjuk a gyöngysorunkat vagy kívülre akaszthatjuk a napszemüvegünket, így még dekoratívabb lehet a stílusos összkép.

tasakokljünk,

 

Hozzászólások