Stílusos és olcsó ajándék, amivel garantált a siker!

Egy életre szóló ajándék!

2014/10/05

Akár esküvőre vagyunk hivatalosak, akár a szerelmünket szeretnénk meglepni valami személyes, stílusos, különleges ajándékkal, fotónyomatos párnával biztos, hogy örömöt okozunk szerettünknek.

Nincs is más dolgunk, mint elővenni sok-sok fotót, ami kellemeset, vicceset vagy épp romantikusat ábrázol, kiválasztani az alkalomhoz leginkább illőt. Fontos, hogy a fotó jó minőségű – nagy felbontású – legyen, így biztos, hogy nagyon szép lesz a végeredmény.

ispydiy_pillow1-1

A megfelelő fotó kiválasztása után szerezzünk be egy teljesen egyszerű, egyszínű, vászon alapú párnát- a méret bármilyen lehet, de nézzük meg előbb, hogy pontosan hova helyeznénk – ami lehet négyszögletű vagy téglalap alakú is, ami fontos, hogy fehér, vagy legfeljebb natúr színű legyen, hogy jól mutassanak rajta a fénykép színei.

A párnából ideiglenesen távolítsuk el a bélést (olyat vásároljunk, amiből kiszedhető), majd a párnahuzatot vigyük el egy fotónyomással foglalkozó üzletbe, ahol általában egy napon belül elkészítik a megrendelést.
Ilyen nyomtatással foglalkozó üzletet több helyen találhatunk, de fotózással, ajándékkészítéssel foglalkozó szaküzletek általában tudnak segíteni.
Máris elkészült a stílusos ajándék, vagy a saját otthonunkat díszítő dekoráció.
A párnahuzatot otthon érdemes még kifordítva kivasalni, ezzel rögzíteni a nyomatot, hiszen ha mosásra kerülne, akkor se fakuljon ki.

ispydiy_pillow_slider-copy

Hozzászólások