Stílusos és szexi – tündökölj az év utolsó napján!

Ruha, smink és frizuraötletek szilveszterre

2014/12/31

Ugye te sem szeretnél szürke kisegér lenni az év utolsó napján, szilveszterkor? Stílusos és lehengerlően nőies ruhákkal és kiegészítőkkel készültünk, hogy te lehess az est fénypontja.

Valaki a visszafogottra, valaki a klasszikus eleganciára, valaki a szexis, minél több bőrfelületet megmutató dresszekre esküszik? Összeállításunkban minden típusra talál megfelelőt. Fiatalos minidressz, szőrme mellénnyel:

newy

Mindig elegáns, mégis nagyon dögös egy szaténból készült koktélruha. Lehet akár fekete, akár lila, vagy épp királykék, Egyik színnel sem lőhetsz mellé szilveszterkor.

Portrait of young beautiful couple in love

Igencsak feltűnő, szexi és vidám összhatást kelt a fodros vagy rojtos ruha, szoknya, amelyhez egy egyszerűbb szabásvonalú top illik leginkább. Természetesen igazi szilveszteri színben, mint például az ezüst.

iStock_000019510778_Small

Persze a kiegészítők sem mellékesek, így arra is ügyelj, hogy milyen ékszert viselsz az év utolsó napján. Egy decens nemesfém ékszer szinte mindenhez jól áll, azonban egy díszesebb, színesebb bizsu inkább az egyszerű, egyszínű letisztult darabokhoz passzol.

Portrait of beautiful brunette woman in black dress

Természetesen a smink sem mellékes egy ilyen alkalommal: egy natúr make up, halvány, rózsás rúzzsal és füstös szemmel sejtelmes, de vadító, míg a vörös rúzs egyértelműen szexi. Ez utóbbit inkább a telt ajkú hölgyeknek ajánljuk.

Young beautiful woman

A smink mellett a frizura sem elhanyagolható kérdés: lehet decensen kontyba fogott, egyenes, vagy loknis, a bátrabbak pedig akár a hatalmas volumenű, oroszlánsörény-szerű változatot is kipróbálhatják.

Beautiful Blond Woman. Curly Long Hair

 

Hozzászólások