Stílustippek férfiaknak

Styles of Man - inspiráció a modern úriembereknek

2016/09/27

Stílustippek nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is jól jöhetnek néha. A Styles of Man azoknak nyújthat segítséget, akik elvesznek a férfidivat világában.

Bár azt mindenki tudja, hogy nem a ruha teszi az embert, az első benyomást és a rólunk kialakuló véleményt nagyban befolyásolja a megjelenésünk. És ez, bár sokan talán nem így látják, semmiképp sem nemi kérdés. A stílustippek ugyanúgy jó szolgálatot tehetnek a legférfiasabb férfinak is, mint bármelyik nőnekSokan akadnak ugyanis, akik nem tudják eldönteni, mi tartozik a business casual öltözködéshez, hogyan kell megjelenni egy-egy találkozón, vagy csak simán ahhoz keresnek tanácsokat, hogy úgy alapjáraton hogyan, miképp öltözködjenek.

Ezzel kapcsolatban azonban kevés írott vagy nyomtatott sajtóorgánum foglalkozik. A legtöbb férfidivatról szóló írás ugyanis leginkább a fiatalokat célozza meg, és inkább a sportos, laza stílust preferálja a finom úriemberek eleganciája helyett. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy napjainkban sportos, laza fiatalból több van, mint finom, elegáns úriemberből, de ebbe most ne menjünk bele. Maradjunk inkább a stílustippek és -trükkök tárházánál, amiket a Styles of Man szolgáltat számunkra.

Én magam az Instagramon találkoztam velük, és azonnal el is kezdtem őket követni. Sokat nem tudunk róluk, azt leszámítva, hogy az idei év januárjában kezdték meg a működésüket, és hogy minden, amit kínálnak, megtalálható az Amazonon. Egyfajta direkt marketing, de mégis több annál. Ez viszont semmit sem von le abból az érdemből, amit a kollekciók összeállításával értek el. A megfelelő öltözékeket a megfelelő kiegészítőkkel párosítják, és kifejezetten érdekes írásokat szentelnek minden egyes darabnak.

Bármilyen stílust is képviselj, bármilyen alkalomra is készülj, a Styles of Man képeit és írásait böngészve biztos, hogy te magad is össze tudod majd állítani a saját kollekciódat. Ráadásul meg van az a plusz érzés az egészben, hogy nem a szádba rágják, mit vegyél fel, hanem csak ötleteket adnak.

Instagram | Weboldal

Hozzászólások