Stohl András: “Egy családot már szétromboltam”

2016/01/28

Sok férfi irigyelheti Stohl Andrást a Válótársakban alakított szerepe miatt, hiszen a sztárvilág legjobb nőivel kerülhet intim viszonyba. Pedig a színész szerint ez nem olyan hálás feladat…

Stohl András sosem tagadta, hogy a Válótársakban alakított szerepe pont olyan, mint ő maga volt a múltban: állandóan csajozik, képtelen visszafogni magát, két kézzel habzsolja az életet. Nem csoda, hogy ha sok férfi irigyli a szerepe  miatt, hiszen olyan színésznőkkel kerül intim helyzetbe a kamerák előtt, mint Szorcsik H. Viki, Gubás Gabi vagy éppen Dobó Kata. De a színész bevallotta: nem olyan jó móka a szexjelenet-forgatás.

Egy színésznek semmi öröme nincs egy szexjelenet forgatásában. Nem könnyű feladat sem nekem, sem a partnernő számára” – idézte Stohl szavait a Hot.

stohl
Stohl András szinte minden epizódban eljátszik egy ágyjelenetet

 Bár szerepe szerint kicsapongó életet él, a valóságban már nem játszaná el szerelme, Ancsika bizalmát.

„Nekem is fölborult egy házasságom, én is elváltam. Azóta is nyögöm, hogy egy családot szét kellett romboljak a saját hibámból. Tehát itt is az a helyzet, mint nálunk: hogy egyszer csak betelt a pohár. Mókás játszani, mert magammal, a saját hazugságaimmal szembesülök. Hogy milyen az, amikor az ember megpróbál valamit letagadni, miközben a család a legfontosabb. Csak ez a figura nem bír a vérével. Bizony, egy-egy mondatnál hallom a saját hangomat, hogy milyen, amikor az embere kegyesen (vagy kegyetlenül) hazudik – vallotta be Stohl András.

Hozzászólások