Stohl András felvállalja alkoholproblémáját

Újabb következményektől tartanak barátai

2015/02/19

A színésznek már többször meggyűlt a baja az alkohollal, de sajnos nemcsak neki. Stohl András két balesetet is okozott ittas állapotban, ám úgy tűnik, ezekből sem tanult.

„Gyakorlatilag minden este fogyasztok alkoholt, egy-két sört vagy bort, pálinkát. Azt gondolom, ha egy ember mindennap iszik alkoholt, akkor annak alkoholproblémája van. Nekem is ennyire van alkoholproblémám. Stohl András alkoholista – idézte fel a HOT! a színész szavait.

Stohl András kétszer okozott balesetet ittas állapotban. 2002-ben életveszélyesen megsérült, amikor autója fejre állt. Nyolc évvel később pedig a történelem megismételte önmagát, de ekkor már a jogosítványa és szabadsága bánta a balesetet. Habár csak rövid időre, de börtönbe került a történtek miatt. Azonban ezt az időt is jól kihasználta, ugyanis könyvet írt saját magáról.

Ezután többször fogadkozott, hogy nem fog inni, mégsem tudott lemondani káros szenvedélyéről, ami miatt barátai és ismerősei aggódnak is rendesen.

„Az asztalokat már elkezdték lebontani Stohlék körül, és a személyzet is kezdett civilbe átöltözni, a színész csak ivott és ivott, üveggel kérték ki a whiskyt és a pálinkát. Fél négy körül sikerült kitessékelni, ám a buli még akkor sem ért véget” – derül ki egy bennfentes szavaiból.

Stohl

„Úgy élek, mint minden más ember! Ez egy bál volt, így eleresztettem magam, olyannyira, hogy aznap hajnalban még egy belvárosi szórakozóhelyre is benéztünk a barátaimmal. Nem érdekelnek a negatív vélemények, mindenki gondoljon, amit akar!” – mesélte Stohl, akinek sokan aggódnak egészségéért és testi épségéért.

Hozzászólások