Stohl András lelépett, cserbenhagyta Presseréket

Mikor telefonon kérdezték, úgy tett, mintha nem hallaná

2015/05/09

Örültek a nézők, amikor a Vígszínház úgy döntött, júniusban újra felveszi a programjába a ˝Jó estét nyár, jó estét szerelem˝ című musicalt. A főszerep Stohl Andrásé lett volna, aki azonban váratlanul visszamondta, ezzel cserbenhagyva a többieket, majd amikor telefonon szembesítették ezzel, kamaszosra vette a figurát, és úgy tett, mintha nem hallaná.

A jegyek már szépen fogytak, a ˝Jó estét nyár, jó estét szerelem˝ című musical próbái már elkezdődtek a Vígszínházban, amikor a főszereplő, a Victort alakító Stohl András a hét elején váratlanul visszamondott mindent. Óriási káosz alakít ki, a szereposztást azonnal levették a hivatalos oldalról, és egyelőre a jegyárusítás is szünetel.

Ugyanis, mint kiderült, két lehetőség van: vagy az egész előadás elmarad, vagy keresnek új színészt Stohl András helyére. A Bors felhívta a színészt, hogy magyarázza meg legyen szíves a váratlan döntését, amire meglepetésre az volt a reakció, mint egy tizenéves kamaszgyereknek: Stohl úgy tett, mintha nem hallaná, csak beleszuszogott, majd letette a kagylót.

20140215bulvar-stohl-andrasnak-mennie-kellett2
Felvesz, de nem szól bele. Mint egy kamasz, aki az apja telefonjáról szextelefonokat tárcsázgat…

Nem túl felnőttes elintézési módja ez a dolgoknak, még akkor sem, ha nyilván kellemetlen a megkeresés. Presser Gábor, a Vígszínház zenei igazgatója természetesen beleszólt a telefonba, meglepetésre elmondta, hogy a darab premierje csak ősszel lesz, a hivatalos oldalon megjelent júniusi információ téves adat. Szász János rendező megerősítette Stohl távozását.

“Épp most végeztem egy próbával, össze kell szednem a gondolataimat. Ha azt szeretné megírni, hogy lelépett Stohl András, akkor hívjon vissza később” – mondta sietve a Borsnak sokatmondóan, ám ezidáig nem vette fel újra a telefont.

Hozzászólások