Stohl András nem láthatja kisfiát

A rengeteg munka teljesen lefoglalja a színészt

2015/06/30

Stohl András alig láthatja negyedik gyermekét, aminek a színész kevésbé örül, mégis kénytelen elfogadni a helyzetet. A kis Andriska már szépen cseperedik, az első szavát is nemrég mondta ki.

Egykor tőle és botrányaitól volt hangos a sajtó, mos mintha mégis visszafogottabb életet élne Stohl András. Lehet, hogy legkisebb gyermeke, Andris megszületése megváltoztatta a gondolkodását? “Én ugyanez a Stohl Andris voltam eddig is, mint amilyen most vagyok”-mondta Buci a Blikknek. “Csak talán most már megfontoltabb vagyok bizonyos dolgokban, mint régebben.”

Stohl András

Az ittas vezetés, autóbeleset és drogfogyasztás szentháromságához képest valóban úgy tűnik, hogy benőtt a feje lágya. Akkor mégis mi lehet az oka, hogy legkisebb gyermekék alig látja? Az ok prózai. A börtönévek után majdnem elölről kellett kezdenie mindent. Újra fel kellett építenie a karrierjét, kiharcolni a szakma bizalmát és megélhetést biztosítani a családja számára. Míg otthon Ancsika tartotta a frontot, addig Stohl András azon dolgozott, hogy visszakapaszkodjon oda, ahonnan nagyot esett. Bizonyos berkekben nagyon várták vissza, de attól még nehéz volt az átmenet, hiszen sokan elítélték az ittas vezetés miatt. “Ha jól számolom, akkor nyolc darabban játszom. Reggel elmegyek megcsókolgatom a picit meg az asszonyt, és a próbák és az előadások miatt van, hogy csak éjjel tizenegy fél tizenkettő körül kerülök haza. Lelkileg megvisel, hogy keveset látom a kicsit, de ez van. Teszem a dolgom, és nem siránkozom. Kihasználom az időt, és annak örülök, amit a családommal tölthetek” – mondta el Stohl, aki hozzátette, mióta megszületett a legkisebb gyereke, a lányaival is sokkal szorosabb a viszonya.

“Amióta a pici megszületett, a lányaimmal is még bensőségesebb lett a kapcsolatom. Olyanok lettünk, mint egy igazi nagy család. Gyakran kijönnek hozzánk. Jó nézni, ahogy anyáskodnak a pici felett. Ilyenkor mindig nagyon jókat beszélgetünk” – meséli. “Nagyon aranyos a kisfiam. Már egyedül megy, és a szavakat egész ügyesen ki tudja ejteni. Szereti a pocakját, mert az első szava, amit mondott, az az volt, hogy „kaja”– áradozik nevetve Stohl András kisfiáról.

A színész, annak ellenére, hogy párjára mindig, mindenben számíthat, nem tervezi, hogy megnősülne. Ancsika a társa, gyermekeinek anyja, az ő asszonya, de mint mondja, egyelőre nem téma közöttük a házasság. Ők papír nélkül is tökéletesen boldogok.

Újabb botrány a színész körül! Örültek a nézők, amikor a Vígszínház úgy döntött, júniusban újra felveszi a programjába a ˝Jó estét nyár, jó estét szerelem˝ című musicalt. A főszerep Stohl Andrásé lett volna, aki azonban váratlanul visszamondta, ezzel cserbenhagyva a többieket, majd amikor telefonon szembesítették ezzel, kamaszosra vette a figurát, és úgy tett, mintha nem hallaná. Olvasd el, hogy reagált!

stohl-andras

Hozzászólások