Stohl András nőfüggő lett

Szenvedélybeteggé vált

2015/11/04

Stohl András sokban hasonlít új karakteréhez: egy igazi macsót fog alakítani, aki képtelen lemondani a nőkről.

A Válótársak című sorozat kapcsán Stohl már korábban elárulta, mennyire örül, hogy megtalálta a szerep – nem csak azért, mert így ismét színészként tehette próbára magát, hanem azért is, mert a karaktere rendkívül közel áll a saját stílusához. Most azt is elárulta, milyen pontosan az igazi Stohl András.

„Egy 40 körüli embert alakítok, aki nagyon ápolt, az a fajta férfitípus, aki nagyon szereti a nőket, nagyon szeret flörtölni, hódítani, de ugyanakkor rendkívüli módon szereti a feleségét és a családját, ragaszkodik hozzájuk. Ebből is adódik a konfliktus, hogy egész egyszerűen a karakterem szerint nem tudok parancsolni a farkamnak. Olyan vagyok, mint egy szenvedélybeteg. Nem alkoholista, nem szerencsejáték-függő, hanem nőfüggő lettem a karakterem szerint” – mondta Stohl az NLCafénak.

stohl
Stohl András nem bír a vérével

A színész teljesen át tudja élni a szerepét, hiszen közel az ötvenhez már elég sok minden megtörtént vele…

„48 éves vagyok, nagyon sok minden történt az életemben, elég sok dolog van, ami stimmel az én életemben és a karakterében is. Közben pedig láttam mások családi életét is, olyan élményekből merítünk ilyenkor, amit már megtapasztaltunk, láttunk, átéltünk. Nyilván engem azért választottak erre a karakterre, mert én ehhez állok a legközelebb” – tette hozzá Stohl.

Olvass még Stohl Andrásról!

Hozzászólások