Stohl képtelen kitörölni a börtönben töltött karácsonyt

Felesége tartotta benne a lelket

2015/12/18

Ahogy közeledik a karácsony, mindenki kicsit magába fordul – Stohl András például arra az ünnepre gondolt, amikor csak a beszélőn találkozott a feleségével.

Az utóbbi években sok balhéba bele keveredett Stohl András, így volt, amikor a karácsony számára nem azt jelentette, hogy a szeretteivel lehet, hanem, hogy a börtönben kénytelen átvészelni az ünnepeket. Bár az az időszak nem volt éppen kellemes a színész és családja számára, sosem hagyta el magát.

„Az akkori karácsony előtti beszélőn Ancsika kezébe dugtam egy levelet, amiben személy szerint mindenkinek írtam néhány kedves mondatot. Ancsika ezt szenteste, gyertyagyújtáskor felolvasta, aztán utólag elmesélte, hogy akkor bizony volt egy kis pityergés. Én bent a börtönben viszonylag jól viseltem, mert úgy gondoltam, hogy ez csak egyszeri alkalom, nem lovaltam bele magam, hogy milyen borzalmas és nehéz. Úgy vészeltem át, hogy azt mondtam magamnak, ez is csak olyan nap, mint a többi, persze lelkileg felkészítettem magam rá. De ez már a múlt! Sok hülyeséget csináltam az elmúlt években, sok balhém volt, de ilyenkor tudatosodik bennem, hogy hálával és köszönettel tartozom a volt feleségemnek és Ancsikának” – vallotta be Stohl a Bestnek.

A karácsonyi Bestben: Stohl András és családja! :)Amikor még nem volt nős és nem voltak gyerekei, arról álmodozott, ha…

Szerző: BEST Magazin2015. december 18.

A színész mára megjavult, és saját családjával ünnepli a karácsonyt, ám ilyenkor is van, hogy elérzékenyül.

„Érdekes módon, ahogy közeledik a karácsony, nekem elsőként nem a mostani, saját családom jut eszembe, hanem a gyerek- és kamaszkorom ünnepei. Gyertyagyújtáskor ott álltunk a karácsonyfa előtt, énekeltük a Mennyből az angyalt, s amikor ez véget ért, egy pici csend lett, majd az apám ezt mondta: Boldog karácsonyt! Miután elment az apám,én vettem át tőle a stafétabotot, azóta nekem kell mondanom. Ahogy kimondom, hogy Boldog karácsonyt, mindig könnybe lábad a szemem – tette hozzá Stohl András.

Hozzászólások