Stohl kikezdett Szorcsik H. Vikivel?

Erotikus jelent után titkos üzenetváltás

2015/11/12

Nem csak a kamerák előtt izzott a levegő Stohl András és Szorcsik H. Viki között, a két színész ugyanis a forgatások után SMS-eket is váltott egymással.

 Stohl András és Szorcsik H. Viki hamarosan pikáns jelentben tér vissza a képernyőre: a két színész a Válótársakban forgatott együtt, szerepük szerint erotikus pillanatokat éltek át egymással. Bennfentesek azonban ennél többről beszélnek: úgy hírlik, a páros tagjai kölcsönösen érdeklődtek egymás iránt.

„Az egyik jelentben Buci és Viki anyaszült meztelenül feküdtek az ágyban, rajtuk kívül senki nem lehetett a szobában, csak a kamera. Buci sokszor annyira zavarban volt, hogy a felvételek közötti szünetben nem mert ránézni a pucér Vikire” – mesélte a Storynak egy informátor, aki szerint a forgatások után a két színész SMS-t is váltott egymással, amit Viki meg is mutatott.

szorcsik_h_viki
Viki nem csak eljátszotta, hogy érdeklődik kollégája iránt?

A lap megkereste a két érintettet is, akik természetesen mindent tagadtak.

„Valóban váltottunk SMS-t, de nem történt közöttünk semmi. András mindenkivel nagyon kedves és segítőkész volt a forgatáson. Aki pedig ismeri, az tudja, hogy szinte állandóan bókol a kolléganőinek. Ezt azonban udvariasságból teszi” – mondta el Szorcsik H. Viki.

Nekem családom van, így senkinek nem küldtem pikáns tartalmú üzeneteket. Nem szeretném, ha a filmszerepemet összemosnák a valósággal. Nem igazak a pletykák, amiket az állítólagos informátorok terjesztenek” – szögezte le Stohl András.

Hozzászólások