Stohl kiüti a helyéről Alföldit?

Mi lesz a barátságukkal?

2015/08/18

Legjobb barátja válthatja a tavalyi év egyik sikerprodukciójában Alföldit: A Játékkészítő főszerepét Stohl András veheti át.

Jövő héten csütörtökön fog végleg lehullani a lepel arról, hogy vajon kik szerepelnek majd A Játékkészítő újabb előadásiban. A tavalyi év egyik legsikeresebb és legtöbbet vitatott darabja volt, amiben olyan sztárok szerepeltek, mint Hien, a Király testvérek, Szabó Győző vagy éppen Oroszlán Szonja.

Az már biztos, hogy A Játékkészítő idén is színpadra kerül, az azonban már sokkal nagyobb kérdés, hogy kik fogják játszani a főbb szerepeket. A korábban Hüvelyk Matyit alakító Bereczki Zoltán, és Piroskát alakító Pokorny Lia már az év elején bejelentette, hogy más elfoglaltságaik miatt idén biztosan nem tudják vállalni a szerepüket.

De lemondott maga A Játékkészítő is: Alföldi szintén lemondott a lehetőségről, hogy idén is szerepeljen a darabban. Mivel ő a főszereplő, az őt helyettesítő színész személye a legizgalmasabb kérdés – és talán már most megvan a válasz. Azt rebesgetik ugyanis, hogy a színész jó barátja, Stohl András veheti át a szerepét.

Stohl
Vajon Stohl lesz az új Játékkészítő?

„Új szlogenünk így hangzik: „Több kaland, új dalok, régi ismerősök”. De többet nem árulok el. Jövő héten csütörtökön lesz sajtótájékoztatónk, ahol minden kiderül, és annyit elárulhatok, hogy ott Stohl András lesz a műsorvezető – mondta a Borsnak szűkszavúan Illés Gabriella, a darab producere.

Alföldi nem nyilatkozott az ügyben, Stohl is csak annyit mondott: „Találkozunk a csütörtöki sajtótájékoztatón!”

Hozzászólások