Stohl nem bír a vérével

Könnyen tudott azonosulni a szerepével

2015/09/17

Stohl András testhez álló szerepet kapott: a színész egy olyan férfit alakít, aki képtelen felhagyni a kicsapongó élettel – és Stohl sokszor magára ismer karakterében.

Ittasan okozott balesete után Stohl András nagyon sok kritikát kapott, az RTL Klubnál azonban mindig kiálltak a csatorna egyik arcának számító színész-műsorvezető mellett. Bár az incidens után sokáig nem láthattuk képernyőn, most új munkát kapott, méghozzá a Válótársak című sorozat főszereplője lesz.

„Biztos, hogy az RTL nagyon toleráns csatorna velem szemben. Sokszor, sok helyen és sokáig kiálltak mellettem, és most újra adtak egy lehetőséget. Ez egy üzlet, ami érzelmi alapokon is működik. Bízom abban, hogy azért használnak, mert jó vagyok. Az ő gyereküknek tartom magam, így teljesen olyan érzésem van, mintha a családomhoz mentem volna vissza. Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes mindig mondogatta: azt szeretné, hogy színészként térjek vissza a csatornához, és ez most megtörtént” – mesélte a Hotnak Stohl András.

Stohl András
Bújt már női ruhákba is, de a mostani szerepe testhezállóbb lesz

Ráadásul nem is akármilyen szerepet kapott a színész: a karaktere sokszor összeforr a valósággal.

Ez a figura sokszor nem bír a vérével, ezért mókás eljátszani, mert saját magammal, a saját hazugságaimmal is szembesülök, hogy milyen, amikor az ember megpróbál valamit letagadni, miközben a család a legfontosabb. Bizony egy-egy mondatnál hallom a saját hangomat, hogy milyen, amikor az ember kegyesen (vagy kegyetlenül) hazudik – tette hozzá a színész.

Visszatér a képernyőre Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban egykori szereplője, méghozzá úgy, hogy nem akárkit visz ágyba: Stohl Andrást. Olvass tovább!

stohl

Hozzászólások