Stohl okozta Nóci vesztét?

Háromszor próbált öngyilkos lenni

2015/03/05

Az utóbbi időben több kép is terjedt az interneten az RTL Klub egykori műsorvezetőjéről, Nóciról azzal a hírrel, hogy brutálisan lefogyott, rá sem ismerni az egykori mosolygós lányra. Nóci megunta, hogy állandóan róla pletykálnak, és fellebbentette a fátylat múltjáról.

Köszönöm szépen, jól vagyok” – kezdte Nóci, hiszen az utóbbi időben többen ijedten nézték a csont soványra fogyott lány képeit. Pedig a volt műsorvezető most már tényleg jól érzi magát, megtalálta a lelki békéjét egy zűrzavaros időszak után, amelynek Stohl András is a része volt.

“Tizenhárom év telt el azóta, hogy mondvacsinált indokokkal kirúgtak az RTL Klubtól. Az egyik újságíró megkérdezte tőlem, kikezdett-e velem az akkor már elvált műsorvezetőtársam, Stohl András. Azt feleltem neki: ‘Buci szereti a szép nőket, pont velem ne próbálkozott volna?’ Egyszer bejött az öltözőmbe, szenvedélyesen odapréselt a falhoz, én azonban elhárítottam a közeledését. Az ominózus újságcikk két nappal a VV3 indulása előtt jelent meg, fel is hívott Kolosi Péter, és közölte, elfogadhatatlan, hogy így nyilatkoztam a kollégámról. Így lett vége az RTL-es karrieremnek – mesélte őszintén Nóci

Kollégáik azt hitték, szeretők, de Nóci nem engedett Stohlnak

Ez az időszak valóban nagyon megviselte az ex-tévést, többször is megpróbált öngyilkos lenni.

Túl vagyok három öngyilkossági kísérleten, legutóbb 2012-ben gyógyszereztem be magamat, de szerencsére még időben megmentettek. Esküszöm, nem akartam meghalni, de akkor nem bírtam tovább. Az volt a fordulópont az életemben. Azóta kiegyensúlyozottabb vagyok. A híresztelésekkel szemben nem őrültem meg, csak éppen fordítva vagyok bekötve. Sokan még nem állnak készen arra, hogy befogadják azt a tudást, aminek én már a birtokában vagyok. Szerencsére megengedhetem magamnak, hogy ne dolgozzak és felsőbbrendű dolgokkal foglalkozzak, mert jó embernek szültem gyereket – mesélte titokzatosan Nóci, aki azt is elárulta, hamarosan egy könyvet fog ki adni azok számára, akik már elég érettek rá. 

Hozzászólások