Stohl újra az X-Faktorban?

Lehet, hogy a Való Világban tér vissza műsorvezetőként?

2014/10/10

Jó ideje mellőzte az RTL Klub Stohl Andrást, ám holnap este újra feltűnik a képernyőn. Alfoldi Róbert mentorsegédje lesz az X-Faktorban.

Többször felröppentek már hírek arról, hogy a színész az RTL Klubos mellőzöttség miatt átigazol a konkurenciához, ám ez sosem igazolódott be. Újabb megerősítés Stohl hűségéről, hogy holnap az X-Faktorban segédkezik Alföldinek. Nem meglepő, hogy Alföldi Róbert Stohlt választotta, hiszen főiskolás koruk óta ismerik egymás, és számos darabban dolgoztak együtt.

Stohl és Alföldi jó barátok, és szakmailag is hallgatnak egymás véleményére, így adta magát, hogy András legyen a mentorsegédje. A csatornánál pedig biztos helye van, s ugyan komoly munkát még nem kapott, de mindenképpen számítanak rá a jövőben. Ez nem csupán a munkáról szól, hiszen András egyébként is segítene Robinak. Persze a szereplés a kedvére való, jóérzéssel tölti el, hogy újra a régi környezetben dolgozhat” – mondta a Blikknek egy informátor.

Stohl András
Stohl az Őrült nők ketrecében, amit Alföldi rendezett

 Még az is elképzelhető, hogy a holnapi szereplés csak bevezetője annak, hogy Stohl András ténylegesen visszatérjen a csatornához. Ugyanis még idén elindul a Való világ, és kicsi a valószínűsége, hogy a jelenleg Afrikában forgató Sebestyén Balázs vagy az X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence kapja meg a feladatot. Balázsnak november közepén, Bencének pedig december közepe felé fejeződik be a műsora; nem valószínű, hogy bármelyikük azonnal átülne a valóságshowba, és ez a csatorna szempontjából sem lenne szerencsés megoldás. 

Ősztől terveink vannak Andrással, természetesen marad az RTL Klubnál. Azt azonban, hogy melyik műsorban láthatják majd szeptembertől a nézők, egyelőre nem áruljuk el” – mondta korábban Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Hozzászólások