Stohl végleg letaszította a trónról Alföldit

Bucit meglepte a hír

2015/08/28

Bár Alföldi Róbert szívügye volt a Játékkészítő című darab, legjobban barátja, Stohl András mégis kiütötte őt a nyeregből.

 

A minap jelentették be hivatalosan azt, amiről egy ideje pletykálnak: Alföldi Róbert helyett Stohl András alakítja a Játékkészítő címszerepét. Azonban az a feltételezés nem igaz, hogy Buci kifúrta volna legjobb barátját, sőt! Alföldi Dél-Koreában rendez akkor, amikor újra műsorra tűzik a mesemusicalt, ezért átadta a szerepét. Alföldi és a Játékkészítő producere, Illés Gabriella azonnal Stohlra gondolt, mint új címszereplőre.

Nekem az Alföldi tényleg nagyon jó barátom, és tényleg nem tudtam, hogy engem javasolt maga helyett a szerepre. Jó érzés lesz Robi után átvenni ezt a szerepet, amiben remélem jobb lehetek, mint ő, hiszen nekem dalom is lesz és lesznek új jeleneteim is. Örülök, hogy mesemusicalben fogok játszani, kimondottan kedvelem a gyerekeknek szóló darabokat, filmeket. Rengeteg rajzfilmet szinkronizáltam már, és úgy tudok sírni rajtuk, mint egy kismalac” – mesélte az RC News-nak Stohl András.

fotó: www.life.hu
fotó: www.life.hu

A népszerű színész már a próbákra is elviszi majd a gyermekeit, akik imádják elkísérni édesapjukat a színházba.

Valószínűleg egy-két próbára elviszem őket, nagyon gyakran jönnek velem a munkába, hiszen apa a színházban dolgozik, és ha látni akarnak, akkor ott kell lenniük. Imádják ezt a világot, jelen pillanatban a legkisebb lányom a legveszélyesebb, már ami színpadot és a szereplést illeti“- utalt a színész arra, hogy elképzelhető: a kicsi akár még apukája nyomdokaiba is léphet.

Olvass még Stohl Andrásról!

 

 

 

Hozzászólások