Súlyos autóbalesetet szenvedett Hódi Pamela

Hódi Pamela autóját elsodorta egy hatalmas markológép!

2017/03/29

Hódi Pamela tegnap éjszaka súlyos autóbalesetet szenvedett, kocsiját elsodorta, majd maga előtt tolta, egy markológép, mely az Árpád hídon dolgozott.

Pamela hazafelé tartott az Árpád hídon keresztül, kb 30 km/h-s sebességgel -szabályosan- közlekedett, mikor jobb oldalról egy hatalmas munkagép csapódott autójába. Az első két kérdés, ami felmerült bennünk, hogy Pamela jól van-e és, hogy kislánya Nati vele volt-e. Szerencsére gyermeke nem ült az autóban és Pamela is jól van, testi sérülést nem szenvedett.

Lelkileg azonban nagyon megviselte az eset. Megkerestük telefonon, csak nekünk nyilatkozott személyesen és elmesélte, hogy szerencsére időben félre tudta rántani a kormányt, mert észlelte, hogy közeledik a villamossín és a padka. Szerencsére a manőver sikeres volt, így nem lett nagyobb baj. Amint Pamela feleszmélt, hogy valójában mi is történt vele azonnal sokkot kapott és rosszul lett. Ekkor már három férfi sietett a segítségére.

Első dolga volt megkeresni a telefonját, hogy értesítse vőlegényét Berki Krisztiánt, aki perceken belül a helyszínre érkezett. Közben már hívták hozzá a mentőket ő azonban saját felelősségére nem kért kórházi megfigyelést.

Berki Krisztián is megszólalt a balesetet illetően: 

” Soha életemben nem tapasztaltam még hasonlót Pamelával kapcsolatban. Percekig el sem tudta mondani mi történt, én pedig nagyon feszültté váltam ettől. Legelső dolgom volt, hogy megnyugtassam. Mondtam neki, hogy nagyon szeretem őt, nemsokára a feleségem lesz és nyugodjon meg, minden rendben. Egyébként a baleset előtt együtt voltunk, csak én motorral indultam el, ezért hamarabb értem haza. Rögtön kocsiba ültem és az úton rendőrökkel találkoztam, megkértem őket, hogy jöjjenek velem a baleset helyszínére. Amint odaértem megöleltem Pamelát és láttam, hogy az óriási sokkon kívül szerencsére nincsen baja. A rendőrök és a mentősök is gyors és hatékony munkát végeztek, ezúton is köszönjük nekik.” 

Azt is megtudtuk Berkitől, hogy mi lesz a balesetet okozó személlyel: 

“Nagyon sajnálom, hogy ekkora balesetnek kell történnie ahhoz, hogy az emberek felmérjék a hiba súlyát. Igazából nem vagyok haragtartó, örülök, hogy Natika nem ült a kocsiban és Pamela megúszta karcolások nélkül. Habár az autó totálkáros, örömmel tölt el, hogy megvédte a leendő feleségem testi épségét. A sors fintora, hogy Pamela amúgy is új autót szeretett volna. 

Mielőbbi felépülést kívánunk neki az őt ért sokk alól!

Hozzászólások